HOROR NA HRVATSKOM OSTRVU: Ćerka (16) zaštitila majku od nasilnika i stradala na mestu!
Ilustracija, Foto: Profimedia

nasilje nad ženama

HOROR NA HRVATSKOM OSTRVU: Ćerka (16) zaštitila majku od nasilnika i stradala na mestu!

Neslužbeno se saznaje da je je telo pronađeno na stepeništu zgrade u Ulici lošinjskih brodograditelja te da se na telu vide tragovi nasilne smrti

Objavljeno:

U Malom Lošinju u Hrvatskoj umrla je 16-godišnja devojka, a policija sumnja na nasilnu smrt.

Potvrdili su to "Jutarnjem" u Policijskoj upravi Primorsko-goranske županije.

Neslužbeno se saznaje da je je telo pronađeno na stepeništu zgrade u Ulici lošinjskih brodograditelja te da se na telu vide tragovi nasilne smrti.

Navodno policija već istražuje jednu osobu koju dovode u vezu s ovim događajem. Policija je već razgovarala s 41-godišnjakom koji navodno ima saznanja o ovom krivičnom delu. On zasad nije uhapšen ni osumnjičen.

"Jutarnji" saznaje kako je ubica ušao u kuću u kojoj je bila devojka sa svojom majkom. Ubica je navodno krenuo na majku, a devojka je ustala u njenu obranu. Navodno se radi o njihovom komšiji i u ovom trenutku se ne zna koji je bio ubičin motiv.

- Vest o ubistvu je glavna tema celo jutro na lošinjskoj pijaci i unosi itekakav nemir. Oduzeti život i to još iz čista mira detetu koje još nije ni počelo živeti kako se ono kaže, je strahota. Uznemireni smo svi. Lošinj je uspavno ostrvo i nema kriminala, a kad se nešto dogodi pa intervenira policija onda to nažalost odjekne u celoj zemlji. Negde oko 8 sati jutro kad sam na putu prema pijaci prolazila pored njihove kuće, jer devojčica s porodicom živi u kući na početku ulice, bio je ispred ograde jedan policajac u civilu i nisam mislila da je nešto posebno. Možda provala. No kad sam došla na pijacu sve je brujalo o užasu. A po povratku kući već je bila razvučena policijska traka - ispričala je za Jutarnji list jedna meštanka Malog Lošinja.

Drugi komšija koji na ostrvu provodi vreme od februara do novembra ostao je zaprepašten vešću o ubistvu.

- Tek sam se iskrcao s trajekta i došao do ulice, a kad ono policija koju stvarno retko kad vidimo jer je ostrvo mirno. Komšija mi je s prozora ispričao da je čuo kako L.T. zapomaže upomoć da se zove Hitna i policija. Ovo je ostrvo , službe nisu kao u Zagrebu da dojure istog trena. U kući je ubijena curica živela s roditeljima, sestrom te bakom. Ne znam jesu li i ostali bili u kući u vreme ubistva - rekao je komšija iz ulice gde se dogodio stravičan zločin.

- Gledati kako ti neko ubija dijete ostavlja trajni ožiljak. Naša komšinica je uvek za pravdu. Tako i odgaja svoje dvoje dece. Radi na Opštinskom sudu u gradu pa me ne bi čudilo da je njoj želeo nauditi neko ko vodi neki spor. Stvarno ne znam šta misliti o svemu. Previše luđaka hoda zemljom, a pravde nema.

- Ko je ubica stvarno ne znam jer nisam videla sam zločin niti ko im je ušao u dvorište, ali se priča da je to 42-godišnjak koji je rodom iz Slavonije, a skućio se na ostrvu pre desetak godina i bavi se podvodnim ribolovom - otkriva jedna komšinica ubijene devojčice.

- Ako je to učinio zaista muškarac čije se ime spominje po Lošinju, ne čudi me. Dovoljno je pogledati njegov Facebook profil i tok njegovih misli da zaključiš kako tom čoveku treba lekarska pomoć. Inače on zna imati svojih svetlih trenutaka. Zna biti ugodan dok je na moru, lovi ribu, ali pojadao mi se da mu država sedi za vratom jer je dužan oko sto hiljada kuna za neka davanja. Nigde ne uspevam videti vest po medijima je li uhapšen ubica. Činjenica da možda negde još luta rastrojen je zabrinjavajuća. Takav zločin ne može počiniti niko normalan - mišljenja je drugi meštanin.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Jutarnji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.