Borosane se vraćaju na scenu: Novi dizajn legendarnih cipela ponuđen ugostiteljima (VIDEO)

RADNIČKO PLAVO

Borosane se vraćaju na scenu: Novi dizajn legendarnih cipela ponuđen ugostiteljima (VIDEO)

U ambiciozni razvojni projekat uključen je i klasični kožni asortiman obuće i onaj gumeni, namijenjen posebno ribarima i lovcima
Objavljeno: 11.05.2016. 18:25h
Redizajnirane Borosane ponovno uvesti na velika vrata, učiniti da Startasice postanu globalno prepoznatljive, baš kao i novi proizvod - espadrile nastale u saradnji s modnim brendom Hippy Garden, tek su neki projekti iz lepeze dugoročnih planova vukovarske kompanije Borovo koja ove godine obeležava 85. rođendan.

Ispovest Srba koje je mučila hrvatska književnica: Toliko me je tukla da sam mokrio krv (VIDEO) (FOTO)

Naravno, u ambiciozni razvojni projekat uključen je i klasični kožni asortiman obuće i onaj gumeni, namijenjen posebno ribarima i lovcima.

Voditelj projekata u Borovu Damir Rupčić otkriva kako poslednjih meseci intenzivno pregovaraju s mnogim kompanijama, posebno onima iz turističkog portfelja duž Jadrana, ali i kontinenta. Pokrenuli su, kaže, ofenzivan pristup tržištu nabijen pozitivnim tonovima kako bi podstakli čvršću saradnju i partnestvo između njih kao proizvođača i turističkih destinacija, gde je s obzirom na brojne goste iz inostranstva moguća prodaja njihovog asortimana.- Nudimo povratak Borosana hotelskim kompanijama kao izvrsnu zaštitnu obuću i dizajnom prilagođenu njihovim radnim uniformama, naravno, prodaju Startasica u njihovim objektima, koje takođe dizajnom mogu da prate lokalna obeležja svake pojedine destinacije, kao i najnovijeg modela espadrila - iznosi Rupčić i dodaje da su pripremili i kolekcije Startasica za nacionalne parkove i Dubrovnik s prepoznatljivim lokalnim obeležjima, pa u narednom periodu očekuju sjajne rezultate.

(Espreso.rs / poslovni.hr)

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media