URADILA BIH SVE PONOVO: Ispovest Splićanke (71) koja je OTELA svoju UNUKU!
Hrvatska policija / Ilustracija, Foto: Profimedia

ZABRINULA SE

URADILA BIH SVE PONOVO: Ispovest Splićanke (71) koja je OTELA svoju UNUKU!

Roditelji 19-godišnje devojčice su u Nemačkoj

Objavljeno:

Prema njenim rečima, njena unuka je pala u loše društvo iz kog inače nije mogla da se otrgne.

- Nisam nikome nanela štetu, čak ni sada, hvala Bogu! Pokušala bih ponovo da spasim svoju unuku iz tog društva, ali ne na ovaj način. Samo želim da kažem da je policija svoj posao uradila profesionalno, na njihovu čast. Ne znam ništa o ovoj "policajki" koji je bila uključena u sve, samo sam se požalila prijatelju kako je mala pala u loše društvo, koje se okuplja u Splitu i da se nešto mora učiniti - rekla je baka Jaka Žanko, mozak iza otmice.

Roditelji 19-godišnje devojčice su u Nemačkoj, a iz priče njene bake da je pre mesec dana sve bilo u redu, njena unuka je išla u privatnu srednju školu, našla je i posao ... Ali tada je pala u loše društvo i sve je, kako je moja baka shvatila, išlo u pogrešnom smeru.

Prema policijskom izveštaju, otmica se dogodila u noći 1. februara, u ranim satima subote. Unuka je sa 20-godišnjom devojkom iznajmila stan u Meji, pa su to veče imali zabavu. Došla je još jedna 20-godišnjakinja i 31-godišnjakinja, koja je iznajmila njihov stan. Prema planu koji su osmislili njena baka i njena prijateljica, unuku je trebalo dobro uplašiti. Tako su tri osobe, dva muškarca i jedna žena (44-godišnjakinja, zaposlena u ličko-senjskoj policijskoj stanici!), upali u stan, maskirani fantomkama, koji su devojke ubacili u kombi, vezali za ruke i odveli ih u kamenolom između Dugopolja i Dicma.

Vlasnica stana prethodno je puštena, objasnila joj je sve i nastavila sa devojkama kako je bilo planirano, da bi ih u kamenolomu "spasio" ujak 19-godišnjakinje. Međutim, sve je krenulo po zlu kada ih je obezbeđenje pronašlo pre ujaka i zapravo obavestio policiju. Tako je pokrenut krivični postupak protiv njegove bake Jake Žanko, i sreća je da se tamo sve završilo. Jedna od otetih devojčica je ćerka bivšeg komandanta "specijalnih snaga" splitske policije.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24 sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.