ZORICA JE BILA ŽRTVA STARIJEG BRAČNOG PARA? U zatvoru ne govore NI REČ, njihov rođak je video nešto čudno...
Zorica Fadljević, Foto: Facebook printscreen

TELO NISU NAŠLI

ZORICA JE BILA ŽRTVA STARIJEG BRAČNOG PARA? U zatvoru ne govore NI REČ, njihov rođak je video nešto čudno...

Ako je zaista ubijena gde je skriveno njeno telo? To su pitanja na koja zasad ni porodica Fadljević ni istražitelji nemaju odgovore...

Objavljeno:

Gde je? Je li živa? Šta joj se dogodilo?

Ako je zaista ubijena gde je skriveno njeno telo? To su pitanja na koja zasad ni porodica Fadljević ni istražitelji nemaju odgovore.

Od nestanka Zorice Fadljević (47) iz Sibinja prošlo je više od tri meseca, a istraga i dalje ne daje neke konkretne rezultate. Njena porodica, koja teško podnosi neizvesnost, više ne daje izjave. O Zorici ne pričaju ni sa komšijama, niti ih oni više išta pitaju.

- Nema smisla, da ima nekih novosti sami bi rekli. Teško im je, vidimo da im je teško, manje i izlaze. Stavite se u njihovu kožu - govori za "24 sata" komšinica porodice iz Sibinja.

Zoricu je suprug Drago 18. novembra oko 17 sati dovezao pred bolnicu jer mu je rekla da je zove neka žena da se vide na desetak minuta. Izašla je iz auta i otišla se naći s njom, a on je izašao da zapali cigaretu i pratio je pogledom. Video je da razgovara s nekom ženom, a zatim su otišle prema drugom kraju bolnice, prema parkingu preko puta pijace. Čekao ju je do 22 sata, a zatim otišao kući. Nije se vratila te joj se otad gubi svaki trag.

foto: facebook / Zorica Fadljević

Svega nekoliko dana kasnije, 22. novemrba , policija je uhapsila supružnike iz Šumeća, Miju (62) i Slavicu K. (60). Tužilaštvo sumnja da su se odvezli sa Zoricom na još neutvrđeno mesto gde su je na neutvrđen način ubili. Mijo i Slavica upoznali su se na jednom hodočašću u Međugorju nekoliko meseci ranije.

Mijo je u slobodno vreme znao da vozi autobuse na kraća putovanja. Mesec dana pre nestanka, u oktobru 2019. u dva je navrata Zoricu prijavio policiji zbog uznemiravanja. Policija je utvrdila da krivičnog dela nema, a šta je bilo kasnije vjerojatno znaju samo njih troje.

Šumećani su pričali da se Slavica onesvestila od šoka kad im je policija pokucala na vrata. Kako je reč o starijim ljudima koji nikad nisu kažnjavani boravak iza rešetaka teško im pada. Posebno jer, kako saznaje portal "24 sata", nikome ne dozvoljavaju posete pa ni njihovim ćerkama ni braći. Istražni zatvor određen im je zbog opasnosti da će uništiti, sakriti dokaze ili tragove važne za postupak ili ga ometati uticajem na svedoke.

- Nemamo komentara - rekla je njihova starija ćerka za "24 sata".

Nešto je razgovorljiviji bio Mijin brat Antun (78).

- Ja sam najstariji od petoro braće i dve sestre i mogu reći da je Mijo stvarno bio poseban. Bio je tako dobre, blage naravi, nikad nije bio da bi mrava zgazio. Tolike godine je vozio autobus ni prekršaja nije imao. Trebao je pre nedleju dana ići u penziju, a još je u zatvoru - nije se mogao načuditi Antun.

Zoricu ne poznaje niti ju je Mijo spominjao, a nekih sedam dana pre hapšenja naišao je u njihovo dvorište i čuo supružnike kako se svađaju.

- Nisam mogao razumeti što govori Slavica, vikala je i gestikulirala, ali sam jasno čuo njega kako govori da nema ništa s tom ženom. Kasnije sam shvatio da su verovatno pričali o Zorici - priča Antun.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24sata.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.