Ispovest Srba koje je mučila hrvatska književnica: Toliko me je tukla da sam mokrio krv (VIDEO) (FOTO)

Logor Lora

Ispovest Srba koje je mučila hrvatska književnica: Toliko me je tukla da sam mokrio krv (VIDEO) (FOTO)

Mučenja koja su opisana u knjizi "Crni kaput" zapravo su se dogodila u "Lori", a među glavnim mučiteljima bio je ovaj bračni par
Objavljeno: 15:11h

- Visio sam okačen lisicama. Bila me je po bubrezima dok se ne onesvestim. Kad sam došao sebi i otišao u ve-ce, mokrio sam krv od njenih batina. Ovo je samo deo svedočenja jednog od Srba koji su tokom 90-ih godina bili zatočeni u splitskom logoru "Lora", a koja se odnose na Tanju Duić (danas Belobrajdić), tadašnju suprugu zapovednika logora Tome Duića. Cela Hrvatska ga traži, nestao nakon svađe sa verenicom (FOTO) Međutim, nekadašnja mučiteljica danas prima nagradu Društva hrvatskih književnika za najbolji roman prvenac u kome se do detalja opisuje iživljavanje nad zarobljenicima, uz male izmene - u knjizi mučitelji su Srbi, a žrtve Hrvati, a radnja je premeštena iz "Lore" u Vukovar. Mučenja koja su opisana u knjizi "Crni kaput" zapravo su se dogodila u "Lori", a među glavnim mučiteljima bio je ovaj bračni par. Razveli su se 1994. godine.

Pitala je da li bismo imali seks sa njom. Veličanje zločinaca live: Hrvatski sveštenik propagira ustaštvo uživo u programu HRT-a! (FOTO)
ćerku
Svedok M. B. seća se da je Tanja uvek dolazila u uniformi i da je po jednog zatvorenika vodila u ćeliju. Srbiju
Blic

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.