UHAPŠEN KINEZ USTAŠA: Dok je gledao utakmicu pevao ustaške pesme!
Kaže za sebe da je ustaša, Foto: Youtube printscreen

govor mržnje

UHAPŠEN KINEZ USTAŠA: Dok je gledao utakmicu pevao ustaške pesme!

Javnost Lunga je upoznala prošle kada je u Imotskom vikao 'Za dom spremni',

Objavljeno:

Kinez Sze Jat Lung koji obožava ustaše uhapšen danas nakon što je u javnost dospeo snimak iz jednog kafića na području Imotskog gde je gledao finale Evropskog rukometnog prvenstva između Hrvatske i Španije, piše Dalmatinski portal.

- Policija je sinoć dobila dojavu da su se u ugostiteljskom objektu u Imotskom pevale pesme neprimerenog sadržaja. Radi se o stranom državljaninu, a pevao je pesme s neprihvatljivim porukama i sadržajem koje izazivaju mržnju i netrpeljivost. Osumnjičeni stranac je jutros zatečen i doveden u stanicu granične policije Imotski. Nad njim je sprovedeno istraživanje. Utvrđeno je da je prekršio prekršaj protiv javnog reda i mira. Osoba će se nakon kriminalističkog istraživanja dovesti na Opštnski sud u Makarskoj - kazala je Željka Radošević iz splitske policije.

Podsetimo, javnost Lunga je upoznala prošle kada je u Imotskom vikao 'Za dom spremni', a njegov prijatelj Niko Čang, koji s njim povremeno boravi u Imotskom, taj je poklič čak tetovirao na ruku.

Novinarima je tada otkrio da bi on sebe volio nazvati ustašom i da mu je krivo samo da se nije rodio u pravo vreme na pravome mestu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.