NIJE DALEKO ODMAKAO: Uhapšen Srbin IVAN ĐORĐEVIĆ koji je pobegao iz hrvatskog zatvora! OVDE SU GA NAŠLI
Ilustracija, Foto: Youtube printscreen, MUP Republike Hrvatske

DOLIJAO

NIJE DALEKO ODMAKAO: Uhapšen Srbin IVAN ĐORĐEVIĆ koji je pobegao iz hrvatskog zatvora! OVDE SU GA NAŠLI

On je pobegao iz bolnice "Sestara milosrdnica", a prema nezvaničnim informacijama, u zatvoru je progutao bateriju zbog čega mu je pružena zdravstvena pomoć

Objavljeno:

Državljanin Srbije Ivan Đorđević (31), koji je pobegao iz zagrebačkog Remetinca, uhapšen je u prestonici Hrvatske.

Đorđević, koji je nepravosnažnom presudom u Hrvatskoj osuđen na četiri godine zatvora zbog krijumčarenja ljudi, uhapšen je sinoć, a biće prebačen u zatvor u Zagrebu, saopštila je policija, a preneo Index.

Kako navode, Đorđevića su priveli oko 20.50 sati na Borongajskoj ulici, a HTV je u Dnevniku 3 javio da su Đorđevića oko 22.45 doveli u Remetinec.

Kako navodi Jutarnji, Đorđevića su pripadnici jedinice za potrage zagrebačke Policijske uprave uhapsili u hostelu na području Volovčice.

On je pobegao iz bolnice "Sestara milosrdnica", a prema nezvaničnim informacijama, u zatvoru je progutao bateriju zbog čega mu je pružena zdravstvena pomoć.

Kako je ranije objavio Jutarnji list, Đorđević je iskoristio priliku dok je bio u toaletu i napustio bolnicu.

Pritvorenik je bio pod direktnim nadzorom dvojice pravosudnih policajaca.

Đorđević je nepravosnažno osuđen na četiri godine zatvora zbog krijumčarenja ljudi, a pritvor mu je određen rešenjem Opštinskog suda u Novom Zagrebu.

Presuda je doneta krajem oktobra na osnovu toga što je Đorđević priznao krivicu, ali nije prihvatio i sankciju od četiri godine zatvora, a 21. novembra je na tu presudu ulozizo žalbu.

Osim toga, kako se navodi, protiv Đorđevića se vode još postupci na Županijskim sudovima u Karlovcu i Velikoj Gorici.

Navodi se da je Đorđević državljanin Srbije, gde ima prebivalište, da ničim nije bio vezan za Hrvatsku i da postoji opasnost da bi ako bi bio pušten na slobodu mogao da postane nedostupan hrvatskom pravosuđu.

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.