SRBIN POBEGAO IZ ZATVORA HRVATSKIM ČUVARIMA KAO NA FILMU: Da li ovo video godine? Dobro pogledajte! (VIDEO)
Toalet, Foto: Printscreen

neviđeno

SRBIN POBEGAO IZ ZATVORA HRVATSKIM ČUVARIMA KAO NA FILMU: Da li ovo video godine? Dobro pogledajte! (VIDEO)

Jedna od zanimljivijih vesti iz regiona jeste da je zatvorenik srpske nacionalnosti uspeo da nasamari čuvare hrvatskog zatvora i da im pobegne

Objavljeno:

Mediji su objavilu je fotografije i snimak toaleta iz zatvorske bolnice iz kojeg je pobegao zatvorenik srpske nacionalnosti.

Jedna od zanimljivijih vesti iz regiona jeste da je zatvorenik srpske nacionalnosti uspeo da nasamari čuvare hrvatskog zatvora i da im pobegne.

Stražari su ga sproveli do Kliničko-bolničkog centra "Sestara Milosrdnica", gde mu je ukazivana lekarska pomoć, da bi potom zatražio da ode do toaleta. Reporteri "Jutarnjeg lista" danas su obišli taj toalet u zagrebačkoj bolnici i uverili se da mu i nije bilo toliko teško da umakne čuvarima.

Toalet se nalazi u sklopu hitne ambulatne, a njega su do bolnice dovela dvojica čuvara. Stražari su potom izjavili da su smatrali da je zid kojim je toalet odvojen od susedne prostorije dovoljno visok i da su smatrali da zatvorenik ne može da ga preskoči. Ali, reporteri zagrebačkog lista utvrdili su da zid i nije bio tolika prepreka.

Reč je o zidu visokom možda nekoliko centimetara više od dva metra, koji na oko metar visine ima pomoćnu ručku, namenjenu kako bi se bolesnici lakše podigli sa wc šolje. Tu je mogao da stavi nogu, odgurne se i prebaci u susednu prostoriju gde se nalazi ostava.

Nakon što se prebacio, verovatno je doskočio na kante za đubre koje se tu nalaze, a dalje je sve bilo krajnje jednostavno. Otvorio je prozor, podigao aluminijske žaluzine koje čuvaju privatnost pacijenata i osoblja i provukao se u slobodu. Trčećim korakom za svega desetak sekundi mogao je da bude na ulici...

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.