MAJKA GLEDALA KAKO GA VADE IZ VODE! David (23) poginuo kad se vraćao sa KONCERTA: Sleteo u KANAL i udavio se
Foto: Dragana Udovičić

TRAGEDIJA

MAJKA GLEDALA KAKO GA VADE IZ VODE! David (23) poginuo kad se vraćao sa KONCERTA: Sleteo u KANAL i udavio se

Bio je klizav put. U krivini je preleteo pravo i verovatno je, prema oštećenjima na delovima auta, udario u obalu kanala, a potom se prevrnuo na krov i ostao u vodi, kaže teča Davida S. (23) koji je poginuo u Svetoj Mariji kod Kotoribe.

Objavljeno:

Mladi vozač iz Preloga danas oko 8 sati vozio se iz smera Donje Dubrave prema Prelogu i u krivini je sleteo pravo u odvodni kanal i na mestu je poginuo. Kako se saznaje, na mestu nesreće, neki vozači su se zaustavljali i videli nešto nalik na auto u vodi, ali tek posle 10 sati neko je ipak obavestio policiju i vatrogasce koji su mladića izvukli iz auta - i iz vode.

Automobil je uništen gotovo do neprepoznatljivosti. Mladićeva majka Smiljana stigla je na mesto nesreće kad su vatrogasci izvukli auto. Izvukli su telo iz auta, a majka je od tuge pala na kolena i plakala nad sinom.

foto: Sonja Spasić

- Bio je s društvom u Prelogu na humanitarnom koncertu za jednog malog bolesnika, a potom je društvo odvezao kući i vraćao se verovatno kući u Prelog - rekao je teča poginulog mladića.

Od njega se saznalo da je Davor bio zaposlen u uspešnoj porodičnoj firmi koja radi kacige kao deo vojne opreme, a čiji je osnivač Davidov deda Alojzije Šestanj.

David ima još jednog brata i dve sestre, a nedavno je upisao i studije multimedije na Univerizitetu Sever. Kako se saznaje od teče Davora, koga su hrvatski mediji zatekli prilikom utovarivanja do neprepoznatljivosti smrskanog Davidovog automobila, u ponedeljak će biti urađena obdukcija, a u utorak će David biti pokopan u groblju u Prelogu.

Bonus video:

(Espr4eso.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.