BRATA TROSTRUKOG UBICE NAPALI U SPLITU! Otkrio je šta mu je Filip rekao nakon što je počinio MASAKR
Filip Zavladav, Foto: Facebook

ŽELE DA MU SE OSVETE

BRATA TROSTRUKOG UBICE NAPALI U SPLITU! Otkrio je šta mu je Filip rekao nakon što je počinio MASAKR

Ispričao je zatim da mu smeta što se sve piše o njegovoj porodici, ali da je istina da su odrasli u vrlo teškim uslovima

Objavljeno:

Stanislav Zavadlav, mlađi brat trostrukog ubice Filipa Zavadlava, u četvrtak je napadnut u Splitu.

Za portal Index.hr objasnio je zašto napad nije prijavio policiji i demantovao je da je njegov brat u ubilački pohod krenuo zbog njega.

Tvrdi da je njegov brat bio u sukobu s dvojicom koje je ubio, Marinom Bobanom i Juricom Torlakom, te da su oni iznuđivali novac od njega.

- Danas nakon što su me napali nisam otišao u policiju zato što bih u policiji bio zadržan, a inače sam zavisnik. I ne mogu raditi sve što mogu raditi na slobodi. No to što sam ja zavisnik nije dovelo do ovoga. Napali su me jer misle da se osvećuju i da time nešto mogu promeniti - rekao je Stanislav.

Otkrio je i da Filip nije hteo da ubije Ožić Paića.

- Posli mi je rekao: 'Ajme, puca sam u Paića, ne znam je li povređen ili je mrtav.' Onda smo posli na televiziji čuli da je umra. Njemu je neizmerno bilo ža što je puca u Paića jer ga je zamenio. A ova dvojica su mu, koliko sam razumeo, bili meta - nastavio je i dodao da je Filip imao problema s Marinom Bobanom i Juricom Torlakom te da su oni iznuđivali novac od njega i da je postojao sukob među njima, ali da on sam nije znao sve detalje.

foto: Facebook printscreen

Stanislav Zavadlav je Indexu ispričao da u SMS porukama ima njihove pretnje za njega i porodicu. Rekao je da Filip zadnjih dvadeset dana nije bio psihički stabilan i potvrdio pisanja 24sata da nije spavao 13 dana.

- Neki gnev se skupljao u njemu. On nije bio dobro. Da sam slutio što će napraviti, sprečio bih ga - rekao je.

Ispričao je zatim da mu smeta što se sve piše o njegovoj porodici, ali da je istina da su odrasli u vrlo teškim uslovima, te da im je majka često izbivala iz kuće.

- Otac nas je podigao i othranio. Mi smo bili u Domu za nezbrinutu decu nekoliko meseci i po majci bi i ostali tamo. Otac nas je izvukao. Imali smo teško detinjstvo - nastavio je.

Za brata je rekao da je bio čist, a da ga je Filip zvao narkomanom.

Kaže da je droge počeo uzimati u osnovnoj školi, ali da bi hteo da prestane da se drogira.

bonus video:

(Espreso.co.rs/Index)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.