SLATKI DEČAK SA OVOG SNIMKA POSTAO JE TROSTRUKI UBICA: Isplivao neverovatan snimak iz detinjstva Zavadlava (VIDEO)
Filip je nekada bio nedužno dete, Foto: Facebook printscreen

TUŽNO

SLATKI DEČAK SA OVOG SNIMKA POSTAO JE TROSTRUKI UBICA: Isplivao neverovatan snimak iz detinjstva Zavadlava (VIDEO)

Kako je nakon trostrukog ubistva poraslo zanimanje javnost za životom Filipa Zavadlava, tako se na društvenim mrežama počeo deliti video

Objavljeno:

Filip Zavadlav (25) dospeo je u fokus hrvatske javnosti nakon što je proteklog vikenda uhapšen pod sumnjom da je počinio trostruko ubistvo u središtu Splita.

Hrvatski mediji su proteklih dana objavljivali mnoge detalje iz života osumnjičenog za ubistvo. Tako smo saznali da je Filip odrastao u disfunkcionalnoj porodici pa su još 2008. godine on i njegov brat pobegli u policiju nakon što ih je njihova majka istukla.

Osim zabrinjavajućih odnosa u porodici, jedan Filipov brat svojevremeno je izdvojen iz porodice, u Zadru je završio srednju školu, nakon čega su počeli i problemi s drogom. Ipak, njihove komšije tvrde da su najveći krivci za celokupnu situaciju njihovi roditelji jer 'da su dečaci odrastali u normalnoj porodici, to se sigurno ne bi dogodilo'.

Kako je nakon trostrukog ubistva poraslo zanimanje javnost za životom Filipa Zavadlava, tako se na društvenim mrežama počeo deliti video snimljen još 2006. godine kada je Zavadlav, tada još osnovnoškolac, gostovao u emisiji Jabuke TV-a 'Dica sritnih lica'.

Zavadlav je novinarima morao prepričati jedan svoj san, a otkrio je da je sa svojim školskim kolegama otputovao na ekskurziju u Australiju.

Šta je još rekao proverite u videu.

bonus video:

(Espreso.co.rs/Jutarnji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.