TROJICA KOJU JE FILIP UBIO SU DILOVALI DROGU, TUKLI, REKETIRALI... Novi detalji MASAKRA U SPLITU
Filip Zavladav, Foto: Facebook printscreen

hrvatska u šoku

TROJICA KOJU JE FILIP UBIO SU DILOVALI DROGU, TUKLI, REKETIRALI... Novi detalji MASAKRA U SPLITU

Novi komentar na masakr

Objavljeno:

MOST-ov splitski gradski većnik Josip Markotić komentarisao je ubilački pohod Filipa Zavadlava koji je u subotu šokirao Splićane, ali i ostatak Hrvatske.

Na Fejsbuku je napisao kako se u civilizovanim društvima korupcija, nepravda i zločini ne rešavaju osvetom i uličnim obračunima i ubistvima zato što takve stvari u civilizovanim društvima rešava policija i pravosuđe.

– Od ovog užasnog zločina (za kojeg lično ne mogu naći nikakvo opravdanje) gori je jedino zločin (ne)činjenja korumpiranog hrvatskog pravosuđa. Trojica ubijenih kriminalaca i narko dilera već godinama su poznati policiji i pravosuđu. Dogodilo se to praktički u kvartu u kojem živim. Kafić pored škole u koju mi idu deca "u roku keks" je bio okružen specijalcima. Kako to? Pa jer policija dobro zna ko drži kafić i kakvi se "akademici" skupljaju u njemu. I strahovali su da se ubica ne spusti do kafića i nastavi osvetničko ubijanje – otkrio je on na Fejsbuku te nastavio:

– Trojica ubijenih konstantno su maltretirali sve oko sebe. Dilovali drogu, reketarili, tukli, pretili... Vidim da se deo lokalnih medija sada licemerno zgražava nad porukama podrške ubici. A da se za promenu malo zgražavate i oštricu svog pera usmerite u drugu metu. Za početak da proverite kako se moglo dogoditi da se jedan od ovih "uglednika" povezanih s određenim "miljeima" na jednom nedavnom svečanom događaju u Splitu slika tik uz predsednicu? Svi koji sada daju podršku ubici ne rade to zato što bi veličali ubistvo, osvetu i kriminal. To rade iz revolta prema ovom nakaradnom sistemu. Jer da su policija i pravosuđe odradili ono što su trebali odraditi, ta trojica nesrećnika bi danas bila živa jer bi bili tamo gdj trebaju biti - u zatvoru – napisao je Markotić te tako dobio podršku mnogih.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Večernji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.