HEROJ, A NE ZLOČINAC: Filipu, koji je ubio trojicu kriminalaca, otvorili su FEJSBUK GRUPU sa ovim nazivom!
Filip Zavadlav, Foto: Facebook

podržali ga

HEROJ, A NE ZLOČINAC: Filipu, koji je ubio trojicu kriminalaca, otvorili su FEJSBUK GRUPU sa ovim nazivom!

Nakon što su svi nacionalni mediji objavili njegov identitet, građani mu u komentarima u velikoj većini slučajeva daju podršku

Objavljeno:

Mladi splitski pomorac Filip Zavadlav (25) uhapšen je u subotu zbog ubistva tri osobe u središtu Splita. Usmrtio ih je rafalima iz automatske puške.

Kako otkriva Slobodna Dalmacija, hteo je da ubije još najmanje dve osobe, i to sve iz narko miljea. Kao motiv spominje se to da su mu tukli i maltretirali brata, zavisnika od droga koji im je ostao dužan novac.

Nakon što su svi nacionalni mediji objavili njegov identitet, građani mu u komentarima u velikoj većini slučajeva daju podršku. Komentari se uglavnom svode na isto – kad sud zakaže, onda je pojedinac prisiljen sam se bori protiv kriminala.

Grupa na Fejsbuku već broji oko hiljadu članova

Neko je na Fejsbuku stvorio i grupu “Filip Zavadlav – heroj, a ne zločinac!“, koja do danas već ima gotovo hiljadu članova. I tamo se mladiću ubici daje potpora za ono što je učinio.

Danas će Zavadlav na Županijskom državnom tužilaštvu u Splitu izneti svoju odbranu kao okrivljeni za smrt Jurice Torlaka, Marina Paića zvanog Pajser i Marina Bobana.

Torlaka i Paića povezuju s narko miljeom. Torlak je ranije bio osuđen na tri godine zatvora jer je u saobraćajnoj nesreći usmrtio osmogodišnju devojčicu. S njim je u vozilu tada bio poznati splitski diler. Paić je već dvaput uhvaćen s drogom

Bonus video

(Espreso.co.rs/Danica.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.