FILIP JE JUČE IZ OSVETE UBIO TROJICU, A HRVATI MU ŠALJU PORUKE PODRŠKE I LJUBAVI: Evo šta se zaista desilo u Splitu
Filip Zavadlav, ubica iz osvete, Foto: Facebook

MASAKR

FILIP JE JUČE IZ OSVETE UBIO TROJICU, A HRVATI MU ŠALJU PORUKE PODRŠKE I LJUBAVI: Evo šta se zaista desilo u Splitu

- Dragi dečače, plačem zbog tvog uništenog života, a ne zbog njih... - poručila mu je jedna žena

Objavljeno: 09:00h

Split je juče potresao stravičan ubilački pohod u kojem su tri osobe likvidirane, a dve osobe su uhapšene. Jedna od njih je i ubica, potvrdila je to sinoć PU splitsko-dalmatinska. Neslužbeno se saznaje da je uhapšen mladi pomorac Filip Zavadlav (25), a trojicu muškaraca je ubio jer su maltretirali njega i brata. Fotografije na njegovom Facebook profilu pune su poruka građana.

- Dragi dečače, plačem zbog tvog uništenog života, a ne zbog njih... - poručila mu je jedna žena.

Kako neslužbeno saznaje Večernji list, brat ubice imao je problema s drogom i bio je u dugovima. Filip Zavadlav je zbog toga uzeo kalašnjikov i ubio one koji su ih maltretirali. Nakon toga je otišao u kafić i mirno čekao policiju.

- Do aprila je bio na brodu, na kojem je proveo 14 meseci. Inače je živeo uredno, sportista je, osvajao je puno medalja u tekvondou. Kad se vratio s broda, trojica ubijenih dolazila su mu kući da mu prete zbog navodnih dugova njegovog srednjeg brata. Nedavno su mu čak pretili i nožem, od tada je potpuno rastrojen - ispričali su svedoci za Slobodnu Dalmaciju.

Pucnjava se dogodila oko 15.30 sati na Šperunu gdje je ubijen prvi muškarac koji je bio na motoru. Nekoliko minuta kasnije je zapucao i na drugog mladića u Radmilovićevoj.

O svemu se sinoć oglasila i policija.

- U Splitu su danas, 11. januara 2020.godine oko 15.40 sati u centru grada na dve lokacije (Šperun i Radmilovićeva ulica) vatrenim oružjem ubijene tri osobe. Dva muškarca su preminula na mestu događaja, a treći muškarac je preminuo naknadno u bolnici. Sve raspoložive policijske snage su odmah izašle na teren. U sklopu kriminalističkog istraživanja u službene prostorije dovedene su dve osobe. Jedan od njih se dovodi u vezu s počinjenim kaznenim delima, a za drugu osobu postoji verojatnost da raspolaže korisnim saznanjima. O događaju je obavešten ŽDO u Splitu, te će se na mjestu događaja obaviti uviđaj - saopšteno je iz policije.

Ubijeni su Jurica Torlak, Marin Boban i Marino Paić, piše dalmatinskiportal. Boban i Paić ubijeni su na Šperunu i u Radmilovićevoj ulici s više hitaca u glavu, a Torlak je nađen u jednom stanu. Još je bio živ, ali u vrlo teškom stanju pa je kasnije preminuo u bolnici.

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.