SKANDAL U POLICIJI: Prijavila kolegu da je UZNEMIRAVAO u noćnoj smeni, OSLOBODILI GA JER JE BILO SAMO JEDNOM!
Ilustracija, Foto: Profimedia

nasilje nad ženama

SKANDAL U POLICIJI: Prijavila kolegu da je UZNEMIRAVAO u noćnoj smeni, OSLOBODILI GA JER JE BILO SAMO JEDNOM!

Prema potresnom svedočenju policajke i jednom je bilo previše. Sve je počelo u autu kada je krenulo upucavanje uz neprijatna pitanja o seksu tokom posla

Objavljeno:

- Ti ideš k meni da te njih dvojica ne bi napastovali - kazao je šef mladoj policajki 2016. godine dok su preko noći čuvali granicu između Srbije i Hrvatske u jeku migrantske krize.

Međutim, te noći 22. februara upravo je šef bio taj koji je napastovao mladu koleginicu, a sud ga je oslobolio krivice jer se polno uznemiravanje dogodilo samo jednom.

Dakle, prema odredbama Krivičnog zakona da bi ovaj čin bio kažnjiv, morao se ponoviti bar još jednom. Razočarana dosadašnjim ishodom, odustala je od žalbe i daljeg krivičnog progona kolege.

I tužiteljstvo je najpre odbacilo njenu krivičnu prijavu protiv policajca pa je sama podnela optužnicu koju je sud na kraju potvrdio. Ipak na kraju je doneta oslobađajuća presuda što ju je obeshrabrilo. Zato nije ulagala žalbu na nepravomoćnu presudu, piše Telegram.

Prema potresnom svedočenju policajke i jednom je bilo previše. Sve je počelo u autu kada je krenulo upucavanje uz neprijatna pitanja o seksu tokom posla.

- Pričao je o prevarama. Pokušala sam ga ignorisati, pa sam se zagledala u telefon. No, on nije prestajao. Uporno je želio pričati o temama vezanima za seks. U jednom trenutku mi je rekao da bi bilo dobro da radim, dobivam dnevnicu i j…. se u isto vreme - kazala je uznemirena žena za Telegram.

foto: Profimedia

Nakon toga svoje je sedište spustio u ležeći položaj, pojačao grejanje i tražio kolegicu da učini isto. Potom je krenulo neprimereno dodirivanje

- Stalno sam micala njegove ruke i tražila ga da prestane. No, on me uhvatio za bradu i pokušao me poljubiti. Ponovno sam mu rekla da prestane. On je uzvratio da ima vremena do šest sati ujutro. Naglasio je da je uporan i da dobije sve što želi. Kada nisam više znala kako da se obranim izašla sam iz auta - ispričala je policajka koja se nakon deset minuta vratila u vozilo jer je šef rekao da će prestati.

Tada je bilo dva ujutro i policajac je zaspao pa je kratko imala mira. No, nakon što se probudio maltretiranje se nastavilo.

- Izašao je van mokriti. Po povratku mi je rekao da sam mu mogla pomoći u pišanju. I ponovno me počeo nagovarati na seks. Stalno je ponavljao da još imam vremena predomisliti se.Govorio je kako on redovno vara ženu i da su njemu sve žene lepe. Rekao je i kako ga zanima je li p…. uska ili široka, te kako bi moje sise stajale u njegovoj ruci. Tvrdio je kako je uveren da i meni fali seks dok sam na terenu, kao i da ću se pokajati ako ne budem imala polni odnos s njim - prepričala je gnjusne detalje večeri užasa u noćnoj smeni.

Kad se vratila kući sve je ispričala i svojoj porodici, no ostalim kolegama nije. Na kraju je odlučila da prijavi šefa jer se osećala 'jako loše, poniženo i uvređeno'.

Podršku su joj dali i zapovednici, a jedan od policajaca koji je te večeri takođe bio na terenu, svedočio je na sudu kako je naknadno čuo što se kolegici dogodilo.

Prijavljeni policajac na sudu je sve negirao i tvrdio da 'oženjen čovek i otac četvoro jece ne može dopustiti da dira kolegicu'.

- Bili smo četiri-pet sati u automobilu i moguće je da sam ju koji put slučajno dodirnuo - kazao je tada na sudu.

Celi slučaj do sada je držan u tajnosti. U međuvremenu policajac je otišao u penziju, dok mlada policijska službenica i dalje radi.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Telegram.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.