Hrvatski Spajdermen opljačkao i ubio Italijana, pa trošio pare s njegovih kartica! (VIDEO)

ZLOČIN POTRESAO ITALIJU

Hrvatski Spajdermen opljačkao i ubio Italijana, pa trošio pare s njegovih kartica! (VIDEO)

Dalmatinac Ivan Pajdek dvadeset godina bio je noćna mora svih inspektora širom Evrope. Nakon okrutnog ubistva u Italiji pobegao je u Slovačku, gde je uhapšen u stanu bivše devojke
Objavljeno:

Dalmatinac Ivan Pajdek (51) skoro dve decenije zadaje muke policiji širom Evrope, baveći se kriminalom pod različitim identitetima.

Youtube (Printscreen)
Njegov poslednji zločin odudara od dosadašnjeg renomea pljačkaša i šokirao je celu Italiju. U pitanju je okrutno ubistvo italijanskog penzionera Pjerluiđija Tartarija (73), koje je izveo početkom septebra uz pomoć dva šegrta, Patrika Rusoa (19) i Konstantina Fitija (22). Naime, oni su starcu upali u stan, opljačkali ga i fizički maltretirali. Tartarijevo beživotno telo nađeno je 18 dana kasnije u napuštenoj straćari u šumi udaljenoj oko kilometar od gradića Ferare. Njemu su bile vezane ruke i nego, dok mu je telo bilo u stanju raspada. - Bio je živ kad smo ga ostavili. Zapomagao je. Nismo bili baš toliko zli - rekao je je Patrik Ruso policajcima nakon hapšenja, čime je indikativno uputio na to da je ubistvo bila Pajdekova ideja.

Pajdek je uhvaćen tek posle nekoliko nedelja i to u Slovačkoj trošila sredstva sa Tartarijevih platnih kartica
u svetu kriminala poznat i kao Spajdermen Mađar, Slovak, Austrijanac i Hrvat Ferari
Jutarnji

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.