KOLINDA JE POZVALA MILANOVIĆA TELEFONOM POSLE NJEGOVE POBEDE: Svi pričaju o rečima koje mu je uputila!
Kolinda Grabar Kitarović, Foto: Youtube printscreen

Neočekivani poziv!

KOLINDA JE POZVALA MILANOVIĆA TELEFONOM POSLE NJEGOVE POBEDE: Svi pričaju o rečima koje mu je uputila!

Odlazeća predsednica je još sinoć zvala svog naslednika da mu čestit

Objavljeno:

Kolinda Grabar Kitarović razgovarala je telefonom sa svojim naslednikom Zoranom Milanovićem i čestitala mu na izbornoj pobedi.

U kratkom razgovoru dogovorili su da će se njihovi timovi uskoro dogovoriti oko svih detalja vezano za predaju dužnosti na Pantovčaku, preneo je danas hrvatski portal Index.hr.

- Još su se sinoć čuli nakon govora predsednice, ona ga je nazvala i čestitala mu na pobedi - rekla je za portal Ivana Crnić iz kancelarije predsednice.

Isto to je potvrdio i Nikola Jelić iz štaba Zorana Milanovića.

- Nazvala ga je sinoć, detalje ne znam, i Plenković ga je nazvao i čestitao mu. Kolinda je javno rekla da je spremna u narednom razdoblju da se vidi s Milanovićem i sve dogovori - rekao je Jelić.

Index prenosi i da su Milanović i Kolinda dogovorili kako će se njihovi timovi čuti ovih dana kako bi dogovorili tehničke detalje oko predaje kancelarije predsednika. Tim Kolinde Grabar Kitarović je danas slobodan i sutra će se naći i dogovoriti kako i šta dalje.

Kitarović bi na Pantovčaku trebalo da ostane sve do inauguracije koja bi trebalo da se održi 19. februara, budući da njoj mandat traje do 18. februara.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencija)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.