PIJANI POŠTAR SNIMLJEN NA BALKANU! Pokušavao da sedne na motor pa napravio CIRKUS! Reagovala POŠTA (VIDEO)
Foto: Printscreen/jutjub

pijani poštar

PIJANI POŠTAR SNIMLJEN NA BALKANU! Pokušavao da sedne na motor pa napravio CIRKUS! Reagovala POŠTA (VIDEO)

Ipak, poštar ga nije poslušao i nešto je pokušao da izgovori

Objavljeno:

Snimak pijanog poštara iz Hrvatske koji pokušava da vozi motocikl brzo se proširio internetom, a na kraju je morala da se oglasi i Pošta Hrvatske.

Naime, muškarac u uniformi, u vidno alkoholisanom stanju, valjao se po zemlji i pokušavao da ustane kako bi seo na dvotočkaša.

Kraj poštara je bio motocikl hrvatske pošte, a nepoznati muškarac koji je i snimio video, sve vreme je pokušavao da pomogne pijancu da stane na noge.

Ipak, poštar ga nije poslušao i nešto je pokušao da izgovori.

Snimak se tu prekida, a ta stvar bude gora, pojavio se još jedan na kome se vidi kako isti motocikl gori.

U Pošti Hrvatske su potvrdili da se ovaj nesvakidašnji incident dogodio na Badnji dan (po Gregorijanskom kalendaru) na području Dugog Sela.

"Radi se o istom poštaru, ali su snimci, kako saznajemo, snimljeni u različitim vremenskim razdobljima. Mi smo oba snimka dobili pre tri dana", kažu.

Kako su saopštili, svakodnevno je na terenu oko 2.500 poštara i većina njih odgovorno i profesionalno obavlja svoj posao.

"Zahvaljujemo korisnicima što su nas upozorili na neprimereno ponašanje koje ćemo, kao i uvek, najstrože sankcionisati. Dolazak na rad pod uticajem alkohola ili opijata, odnosno, njihovo uzimanje tokom rada smatra se veoma teškom povredom obaveza iz radnog odnosa zbog kog, uz prihvatanje svih okolnosti i interesa obe ugovorne strana, nastavak radnog odnosa više nije moguć. Takvo ponašanje je neprihvatljivo i ne toleriše se, a već je u petak pokrenut disciplinski postupak", saopštili su iz Pošte.

Policija je obavila uviđaj i čekaju se zvanične informacije. Na sreću, u požaru niko nije povređen.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Automobili.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.