KOLINDA SE OPET ISPALILA: Pozvala da zaokruže broj 1 na glasačkom listiću i tek onda shvatila ŠTA JE ZAPRAVO REKLA
Foto: Youtube printscreen

isusek, kak je glupa

KOLINDA SE OPET ISPALILA: Pozvala da zaokruže broj 1 na glasačkom listiću i tek onda shvatila ŠTA JE ZAPRAVO REKLA

Predsednička kandidatkinja Kolinda Grabar Kitarović napravila je veliki gaf i u svojoj završnoj poruci tokom gostovanja na N1 televiziji pozvala je birače da zaokruže broj 1 na glasačkom listiću u nedelju 5. januara. Broj 1 je inače Zoran Milanović.

Objavljeno:

- U drugom krugu je prvi na listi onaj ko je dobio više glasova, a to je Zoran Milanović. U drugom krugu kandidati nisu po abecednom redu. Grabar Kitarović je zato pod brojem 2 i listići su već štampani - rekla je za 24sata.hr potpredsednica Državnog izbornog poverenstva Vesna Fabijančić Križanić.

Po abecedi bi inače Kolinda Grabar Kitarović bila prva, ali očigledno nije znala za razliku u numerisanju u drugom krugu.

- Dragi birači, pozivam vas da izađete na izbore 5. januaru i date glas za Hrvatsku koja nastavlja proces rasta i razvoja, za Hrvatsku koja zna i može bolje, Hrvatsku koja je ponosna na svoje vrednosti, koja ne oseća kompleks manje vrednosti u svetu, nego je ravnopravan sagovornik. Pozivam vas da na listiću zaokružite broj 1, Kolinda Grabar-Kitarović - poručila je predsednica biračima.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.