IAKO NIJE PRVA, HDZ ZADOVOLJAN! Očekuju da Kolinda uđe u drugi krug
Foto: Beta

izbori

IAKO NIJE PRVA, HDZ ZADOVOLJAN! Očekuju da Kolinda uđe u drugi krug

Treći je nezavisni kandidat Miroslav Škoro sa 24,1 posto glasova

Objavljeno: 19:56h

U sedištu HDZ zadovoljni su rezultatom prvih izlaznih anketa po kojima je na današnjim predsedničkim izborima u Hrvatskoj Kolinda Grabar-Kitarović na drugom mestu nakon Zorana Milanovića.

"Od prvog dana smo tvrdili da će Kolinda Grabar-Kitarović ući u drugi krug. To su prvi rezultati i pokazali. Ccestitamo joj na tom rezultatu", rekao je Branko Bačić, šef poslaničkog kluba HDZ u Saboru.

On napominje da je i dalje reč o izlaznim anketama i konstatuje da je došlo do ukrupnjavanja glasova Milanovića, što nije bio slučaj na desnom centru, prenosi HRT.

"Očekujemo da aktualna predsednica Kolinda Grabar-Kitarović uđe u drugi krug i onda pobedi", rekao je Bačić, a na pitanje šta ga zabrinjava kazao je da ga ništa ne zabrinjava i da očekuje bolje rezultate nego što su pokazale prve izlazne ankete.

Na predsedničkim izborima u Hrvatskoj kandidat SDP Zoran Milanović osvojio je 29,58 odsto glasova, dok je na drugom mestu aktuelna predsednica i kandidat HDZ Kolinda Grabar Kitarović sa 26,38 procenata, pokazuju prve izlazne anketa koje je objavila hrvatska televizija RTL.

Treći je nezavisni kandidat Miroslav Škoro sa 24,1 posto glasova.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.