JEZIV SLUČAJ U HRVATSKOJ: MONSTRUM dva puta silovao devojčicu u napuštenoj kući, OSTALA JE TRUDNA
Devojčica / Ilustracija, Foto: Youtube printscreen

stravično

JEZIV SLUČAJ U HRVATSKOJ: MONSTRUM dva puta silovao devojčicu u napuštenoj kući, OSTALA JE TRUDNA

Muškarac je ispitan i sve je priznao

Objavljeno:

Županijski sud u Karlovcu, u Hrvatskoj, doneo je rešenje o sprovođenju istrage protiv muškarca koji se tereti da je imao polni odnos s 15-godišnjom devojčicom.

Muškarac je ispitan i sve je priznao, ali je rekao da je mislio kako žrtva ima više od 15 godina. Žalio se da istraga nije potrebna jer je sve priznao.

Stavlja mu se na teret da je u cilju zadovoljenja svog polnog nagona naveo dete u napuštenu kuću, zapretio joj i s njom imao polni odnos. Nekoliko nedelja kasnije je na istom mestu i na isti način drugi put je s njom imao polni odnos, nakon čega je devojčica ostala trudna.

Preti mu do 15 godina zatvora

- U zakonu je određeno da će se u istrazi prikupiti dokazi i podaci potrebni da bi se moglo odlučiti hoće li se podignuti optužnica ili obustaviti postupak, pa je pozivanje osumnjičenika na moguće dalje traumatizovanje žrtve i njene uže porodice potpuno neosnovano s obzirom na primarni cilj istrage - obrazložio je sud, koji je odbacio žalbu osumnjičenog.

Preti mu od tri do 12, odnosno 15 godina zatvora, zavisno od toga kako će njegovo delo tužilaštvo okarakterisati, a sve pod uslovom da u sudskom postupku za to bude i osuđen.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.