HRVATSKI GENERALI NAPALI LEPU BRENU ZBOG UNIFORME REPUBLIKE SRPSKE! Pevačica se oglasila i nastao je VELIKI SKANDAL
Lepa Brena, Foto: Printscreen

DOKLE SMO DOŠLI?

HRVATSKI GENERALI NAPALI LEPU BRENU ZBOG UNIFORME REPUBLIKE SRPSKE! Pevačica se oglasila i nastao je VELIKI SKANDAL

Velika bura se podigla oko ovog!

Objavljeno: 19:09h

Posle dva koncerta održana u Areni Zagreb, o Lepoj Breni je brujao ceo region. Jedni su oduševljeni što je masa ljudi uglas pevala njen hit „Jugoslovenka“, drugima se dopala scenografija koju je pevačica sama uradila, ali ima i nezadovoljnih.

Nekadašnji hrvatski generali uputili su pismo nadležnima povodom koncerta Lepe Brene u Zagrebu.

Kao što smo već pisali, oni su besni zbog toga što je folk zvezda svojevremeno nosila uniformu vojske Republike Srpske, piše “Radio Sarajevo”.

Lepa Brena je u zagrebačkoj Areni održala prvi od dva koncerta u glavnom gradu Hrvatske i pokazala zašto je već desetljećima na vrhu muzičke scene, izveštava Večernji list. Na prvom od dva vrhunski producirana zagrebačka koncerta Brena je izgledala poput svetskih zvezda: Raskošna pozornica, vrhunski prateći bend, plesači, koreografije, ali i brojne promene kostima dovele su publiku do delirijuma.

Pod naslovom “Nacionalna sramota u hrvatskom glavnom gradu”, Ivan Tolj, Ivan Kapular, Marinko Krešić i Mile Ćuk su u saopštenju za javnost naveli kako su se na koncertu vijorile jugoslavenske zastave sa zvezdom petokrakom pod kojima su počinjeni nebrojeni zločini nad hrvatskim narodom pa su je pitali da li je moguće da je društveno prihvatljivo i da nije kažnjivo mahati zločinačkim zastavama usred glavnog grada suverene i međunarodno priznate države.

Lepa Brena je jednom prilikom, posle nekoliko godina ćutanja o tome, objasnila zbog čega je morala da obuče maskirno odelo 1993. godine. Sada je to ponovila.

“Nikada nisam obukla uniformu vojske Republike Srpske! U okupirano Brčko išla sam kako bih iz ratnih ralja izbavila oca”, rekla je pevačica i dodala da je zarad vlastite sigurnosti obukla lažnu vojnu uniformu koju je ranije nosila za potrebe snimanja spota.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.