KOLINDA POLUDELA PRED SVIMA, PUSTILI JOJ PESMU NAJVEĆEG NEPRIJATELJA: Gasi to, menjaj, pogrešna pesma! (VIDEO)
Kolinda Grabar Kitarović, Foto: Facebook

UPS

KOLINDA POLUDELA PRED SVIMA, PUSTILI JOJ PESMU NAJVEĆEG NEPRIJATELJA: Gasi to, menjaj, pogrešna pesma! (VIDEO)

I dok se Kolinda trudila da bude prisebna, Roman Rosavac, zamenik gradonačelnika iz redova HDZ-a, nije mogao, a da ne reaguje burno

Objavljeno:

Prilikom predizbornog mitinga u trci za predsednika Hrvatske, aktuelna redsednica Kolinda Grabar Kitarović, posetila je Kutine. Tom prilikom, ona je dočekana sa pesmom, ali ovaj put se nije priključila izvedbi. Razlog tome leži u činjenici da je pesma koju su svirali svirači na trgu u Kutinama izvodili "Ne dirajte mi ravnicu", koja je autorska numera drugog predsedničkog kandidata, Miroslava Škora.

I dok se Kolinda trudila da bude prisebna, Roman Rosavac, zamenik gradonačelnika iz redova HDZ-a, nije mogao, a da ne reaguje burno.

Pesma je išla u trenutku dok je kandidat HDZ-a za predsednika Hrvatske, Kolinda Grabar Kitarović, davala izjavu za medije, a činjenica da su kamere uperene u njih, nije pomogla Romanu Rosavcu da ostane hladan i pribran, te je kroz zube pokušao da "promeni ploču" di-džeja.

- Pogrešna pesma, pogrešna pesma, Škorina je - moglo se pročitati s usana HDZ-ovca dok je za leđa aktuelne predsednica gestikulirao nekome da promeni pesmu.

Ovo nije bio prvi put da Kolinda Grabar Kitarović bude dočekana sa pesmama Miroslava Škora u ovoj kampanji, budući da se to već desilo prilikom posete Osjeku, gde je čak pohvalila jedan ansambl misleći da je ta pesma njihova.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.