NESTALA JADRANKA SKENDER: Njena ćerka je objavila da su joj PRONAŠLI AUTO
Jadranka Skender, Foto: Nestali.hr

traži se

NESTALA JADRANKA SKENDER: Njena ćerka je objavila da su joj PRONAŠLI AUTO

Ako građani imaju bilo kakva saznanja o nestaloj Jadranki Skender, mole se da informacije jave na e-mail nestali@nestali.hr, obavestite najbližu policijsku stanicu ili putem telefona na 192, poručuju iz MORH-a

Objavljeno: 16:51h

U toku je intenzivna potraga za pripadnicom Oružanih snaga čiji je nestanak prijavljen Policijskoj upravi zagrebačkoj 4. decembra 2019. u večernjim satima. Na terenu su je tražili pripadnici vojne policije i dva tima Antiterorističke vojne policije te patrola Vojne policije s pripadnicima Kriminalističke vojne policije, saopšteno je iz MORH-a.

Do sada je samo pronađen automobil Jadranke Skender koja je poslednji put viđena kada je napustila dom u automobilu marke Mercedes gospićke registarske oznake. Istragu je sada preuzela policija koja je u stalnom kontaktu s vojnom policijom, prenosi HRT. Njena ćerka Ines je na Fejsbuku objavila da majka nikad ne bih otišla 'bez traga i glasa'.

- Molim vas delite sto više možete, zamolite svoje kontakte da učine isto, možda nam pomogne da je pronađemo! Mama mi je nestala, pronašli smo auto, ali njoj ni traga. Naglašavam da se radi o mami i baki koja ne bi otišla bez traga i glasa. Kolege novinari, molim vas da se i vi uključite što je više moguće, kako ovom objavom tako i svim što imate na raspolaganju u medijskom smislu - napisala je u objavi. Jadranka je srednje telesne građe, a kratka kosa joj je kestenjaste boje. U trenutku nestanka imala je plavu jaknu, plave pantalone i žute čizme.

Ako građani imaju bilo kakva saznanja o nestaloj Jadranki Skender, mole se da informacije jave na e-mail nestali@nestali.hr, obavestite najbližu policijsku stanicu ili putem telefona na 192, poručuju iz MORH-a.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.