USTAŠKI PIR NA TOMPSONOVOM KONCERTU: Uzvikivalo se "Za dom spremni" i širila zastava HOS-a!
Thompson, Foto: Printscreen/jutjub

SRAMOTA!

USTAŠKI PIR NA TOMPSONOVOM KONCERTU: Uzvikivalo se "Za dom spremni" i širila zastava HOS-a!

Svetski poznata ulica tako je odjeknula ustaškim pozdravom i oduševila hiljade okupljenih Tompsonovih obožavalaca

Objavljeno:

Na sinoćnjem koncertu Marka Perkovića Tompsona na Stradunu u Dubrovniku, osim uobičajenog ustaškog pozdrava „Za dom spremni“ na početku pesme „Čavoglava“ i zastave VOC-a s istim ustaškim pozdravom koji je razvijen, neki od koncerata imali su ustaška obeležja.

Sve je to za N1 televiziju objavila Dubrovačko-neretvanska policija. "Želimo vas obavestiti da je tokom muzičkog koncerta pevača Marka Perkovića-Thompsona 6. decembra u Dubrovniku angažovan dovoljan broj policajaca, u skladu s presudom i planom osiguranja, i bez bezbednosnih incidenata.

Nadležna policijska stanica preduzela je sve neophodne mere i radnje kako bi dokumentovala sve događaje vezane za navedeni javni skup okupljanja. Nadležno Državno odvjetništvo izvestiće o svemu što je utvrđeno, a dalje radnje poduzimaju policijski službenici u koordinaciji s njim ", odgovorila je dubrovačka policija N1.

Svetski poznata ulica tako je odjeknula ustaškim pozdravom i oduševila hiljade okupljenih Tompsonovih obožavalaca, uključujući i brojnu decu. Pored urlika ustaškog pozdrava, na Stradunu je tokom Tompsonovog koncerta razvijena i velika zastava VOC-a, na kojoj se nalazi i ustaški pozdrav.

Usput, Thompson nije podržao svog kuma Miroslava Škora za predsedničke izbore, a bilo je reči da on prećutno podržava aktuelnog predsednika i kandidatkinju za novi mandat, Kolindu Grabar-Kitarović.

Inače, u Dubrovniku je na vlasti HDZ. Grad je i organizator koncerta, a ostaje da se vidi koliko će to koštati građane. Ovaj Tompsonov koncert takođe je najavljen kao besplatan, ali to, kao u slučaju avgusta u Splitu, zapravo znači da će Tompsonov nastup biti plaćen novcem građana.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.