POZNATO OD ČEGA JE PREMINULA LAŽNA MEDICINSKA SESTRA! Kada su saznali UZROK, nikome nije bilo SVEJEDNO!
Veronika Pecolaj, Foto: Printscreen Youtube 24sata hr

užasno

POZNATO OD ČEGA JE PREMINULA LAŽNA MEDICINSKA SESTRA! Kada su saznali UZROK, nikome nije bilo SVEJEDNO!

Mrtvu je ženu pronašao Goran Jusup i o tome obavestio zadarsku policiju koja je započela istragu

Objavljeno: 06.12.2019. 11:40h
  • 1

U Obrovcu je sinoć otkriveno mrtvo telo Veronike Pecolaj (26), žene koja je postala poznata javnosti kada se saznalo da već nekoliko godina radi kao medicinska sestra u ordinaciji dr Gorana Jusupa, iako nije završila stručnu školu niti je imala licencu za rad Hrvatske komore medicinskih sestara.

Po zasada nezvaničnim informacijama, uzrok smrti je gušenje, ali će tek policijskom istragom biti ustanovljene sve okolnosti pod kojima je Veronika Pecolaj preminula.

Mrtvu je ženu pronašao Goran Jusup i o tome obavestio zadarsku policiju koja je započela istragu.

Podsetimo, Jusup je u proleće šokirao javnost svojim prostačkim nastupom u prilogu za "Provjereno", a jednaku nevericu izazvala je mlada Veronika, koja se u njegovoj ambulanti predstavljala kao medicinska sestra, iako je rekla da ni sama ne zna gde je završila medicinsku školu.

Otkriveno je da nema licencu za rad Hrvatske komore medicinskih sestara.

- Ona je medicinska sestra, može se reći da mi je i verenica. Fakultet nema, ali ima srednju školu, što je sasvim dovoljno za posao sestre ili zidara - izjavio je dr. Jusup tada pred kamerama.

On je izgubio koncesiju za rad preko HZZO-a zbog brojnih pritužbi pacijenata na njegov rad.

Da podsetimo, dr Goran Jusup izvukao je svoju "medicinsku sestru" iz psihijatrijske bolnice na ostrvu Ugljanu i zaposlio je u svojoj ordinaciji u Obrovcu. On je potvrdio ovu informaciju za Index, otkrivši i njenu dijagnozu, koju iz etičkih razloga portal nije objavio. Prema onome što je doktor rekao, radi se o teškoj psihičkoj bolesti.

Novinari 24sata razgovarali su s lekarom Goranom Jusupom po;etkom ove godine, a kog su pronašli u prostoriji u Domu zdravlja u koju dolazi da puši.

- Tu dođem da zapalim i popijem kafu, a tamo radim s pacijentima. Ja svakome kažem da su cigarete smeće, a svako odlučuje o svome, je l' ga smiruje ili ne, je li lud ili zbunjen. Danas malo koji lekar ne puši - pojašnjava nam.

O čoveku koji je malo pre toga ušao u ordinaciju i tražio lekove kaže:

- On vam je posebna priča, taj da mu daš šleper lekova, sutra bi došao po još pola šlepera. Ozbiljno.

Komentarišući ugovor s HZZO rekao je da ga ima i da je sve legalno, samo ih nije imao kod sebe, nego su mu ostali kod kuće. Tvrdi da samo još treba nešto da se potpiše.

Bonus video:

(Espreso.rs / Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media