DEČAK IZ HRVATSKE NASMEJAO REGION: Njegov odgovor na pitanje je GENIJALAN! (FOTO)
Foto: Profimedia

hit!

DEČAK IZ HRVATSKE NASMEJAO REGION: Njegov odgovor na pitanje je GENIJALAN! (FOTO)

Logički zadatak iz maternjeg jezika odnosno, odgovor jednog mališana iz Hrvatske na isti, oduševio je, pa i nasmejao sve korisnike Tvitera 

Objavljeno: 05.12.2019. 22:49h
  • 3

Dečija dovitljivost i razumevanje zadataka koji su im postavljeni u školskim vežbankama umeju ponekada dobro da nas nasmeju. Upravo zbog toga, odgovor, odnosno, pitanje na pitanje ispod postavljenog zadatka jednog osnovca, nasmejalo je sve na društvenim mrežama.

Logički zadatak iz maternjeg jezika odnosno, odgovor jednog mališana iz Hrvatske na isti, oduševio je, pa i nasmejao sve korisnike Tvitera. Naime, on je za zadatak imao da po čitanju teksta iz njega izvuče pitanje.

- U manjem šumskom požaru potpuno je izgorelo puno mladih stabala bora. Učenici 2 . a razreda posadiće 8 novih borova na to mesto. Svaka sadnica košta 10 kuna - glasila je priča, a zadatak je bio da se postavi pitanje uz ovu matematičku priču.

Ipak, učitalj sigurno nije očekivao ovakav odgovor mališana.

- A šta je sa ostalim razredima - napisao je ovaj mališan i tako pokrenuo zabavu na društvenim mrežama, gde su jedva dočekali još jedan biser najmlađih osnovaca.

Bonus video:

(Espreso.rs)

 


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media