MOŽDA USKORO NA POLICAMA MARKETA UGLEDATE I ČOKOLINDU: Kolinda dala saglasnost da proizvod nazovu po njenoj AFERI
Kolinda Grabar Kitarović, Foto: Youtube printscreen

ludilo

MOŽDA USKORO NA POLICAMA MARKETA UGLEDATE I ČOKOLINDU: Kolinda dala saglasnost da proizvod nazovu po njenoj AFERI

Otkrila je da je Podravkinim menadžerima dala svoju saglasnost da proizvod nazovu upravo tako - Čokolinda

Objavljeno:

Aktuelna predsednica Kolinda Grabar-Kitarović nema ništa protiv da "Podravka" jedan svoj novi proizvod nazove "Čokolinda", po aferi koju je u Hrvatskoj izazvala čokoladica iz srpskog Pionira.

Kako je javio hrvatski portal Danica, Grabar Kitarović, koja je kandidat za još jedan mandat na Pantovčaku, gostovala je u utorak u Hrvatskom domu u Križevcima, gde je govorila o svojim dosadašnjim postignućima i onome za šta će se zalagati ako dobije novi mandat.

Otkrila je da je Podravkinim menadžerima dala svoju saglasnost da proizvod nazovu upravo tako - Čokolinda.

- Rekla sam kolegama iz Podravke: 'Dajem vam svoju saglasnost, odričem se bilo kakvih naknada, lepo izmislite novi proizvod, nazovite ga tako.' Uverena sam da će se sigurno dobro prodavati, ne samo u području jugoistoka Evrope nego i u području Zaliva i drugih država. Nek nam država raste, a meni neka se smeju koliko hoće. Zabrinjavaju me, naravno, trendovi lošeg i ružnog jezika, jezika mržnje, ali mene ne može ništa pokolebati - prenosi portal Index.

Portal podseća da je kovanica Čokolinda nastala nakon bure koja se podigla kada je predsednica 2016. godine dubroačkoj deci podelila novogodišnje pakete u kojima se našla i čokoladice firme Pionir iz Srbije.

Grabar-Kitarović se zbog srpske čokoladce u paketićima izvinila deci i hrvatskoj javnosti.

Ta situacija je, međutim, izazvala lavinu komentara u regionu, a o njoj su izvesti i strani mediji, pa je afera nazvana "Čokolinda".

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.