ZORICA (74) JE NESTALA, ONDA SU STIGLE UŽASNE VESTI: Njenog tela nema, ali su 2 osobe uhapšene zbog UBISTVA
Zorica Fadljević, Foto: facebook / Zorica Fadljević

misterija u hrvatskoj

ZORICA (74) JE NESTALA, ONDA SU STIGLE UŽASNE VESTI: Njenog tela nema, ali su 2 osobe uhapšene zbog UBISTVA

Nestanak Zorice Fadljević, prijavljen je u Policijskoj upravi brodsko-posavskoj 19. novembra

Objavljeno:

Policija iz Slavonskog Broda u ponedeljak je zatražila pomoć građana u pronalaženju nestale Zorice Fadljević (47) iz Sibinja.

Naime Županijsko državno tužilaštvo u Slavonskom Brodu u subotu je izdalo saopštenje u kojemu stoji da su dvoje ljudi pritvorili i osumnjičili za ubistvo, ne navodeći na čemu temelje svoju sumnju u počinjeno ubistvo.

Nestanak Zorice Fadljević, prijavljen je u Policijskoj upravi brodsko-posavskoj 19. novembra, koja se u Slavonskom Brodu dan ranije oko 17 sati sastala sa nepoznatom ženom i udaljila u nepoznatom smeru.

- Policijski službenici su odmah započeli sa merama traganja, te su u saradnji sa Županijskim državnim tužilaštvom sproveli određene mere i radnje u okviru kriminalističkog istraživanja, a kojom prilikom su zbog sumnje u krivično delo ubistva na štetu 47-godišnjakinje, uhapsili dve osobe (60-godišnjakinju i 62-godišnjaka). Osumnjičeni su uz krivične prijave predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave brodsko-posavske, te potom merodavnom Državnom odvjetništvu na dalje postupanje. Dana 23. novembra, sudija istrage Županijskog suda odredio je jednomesečni istražni zatvor, te su policijski službenici 60-godišnjakinju i 62-godišnjaka predali u zatvor u Požegi - navode iz policije.

Kako se žena nije vratila, niti je pronađeno njeno telo, molimo građane ukoliko imaju bilo kakvu informaciju da odmah dojave policiji ili Županijskom državnom tužilaštvu, rekli su u policiji

Porodica Zorice Fadljević, osim informacije da su uhapšeni žena i muškarac koji su okrivljeni za ubistvo, druge informacije nema.

- Ne znamo ništa, očekujemo da nam se naša majka vrati - rekla je Maja Fadljević, Zoričina kćerka.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/24sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.