SIN MU JE UMRO NAKON OPERACIJE KRAJNIKA, SAD TVRDE DA GA JE IZDALO SRCE! Otac traži pravdu, uveren da se sve KRIJE!
Loresante umro nakon rutinske operacije, Foto: Youtube printscreen

SKANDAL U ŠIBENIKU

SIN MU JE UMRO NAKON OPERACIJE KRAJNIKA, SAD TVRDE DA GA JE IZDALO SRCE! Otac traži pravdu, uveren da se sve KRIJE!

Otac traži istinu

Objavljeno:

Renato Miškov, otac preminulog Loresantea koji je 5. septembra umro u šibenskoj bolnici nakon operacije krajnika, uputio je Ministarstvu zdravstva i ministru Kujundžiću prigovor i zatražio odgovore na 27 pitanja vezanih za smrt svoga sina.

Naime, nakon smrti njegovog sina, unutrašnje poverenstvo šibenske bolnice donelo je mišljenje kako je mladić preminuo zbog embolije pluća. Međutim, inspekcijski nadzor napravilo je i Pojerenstvo Ministarstva zdravstva i oni su nakon punih 50 dana zaključili kako je mladić preminuo zbog iznenadne srčane smrti, usled nastanka maligne srčane aritmije.

- Nakon punih 50 dana dobio sam mišljenje Poverenstva ministarstva zdravstva koje se potpuno razlikuje od mišljenja Poverenstva šibenske bolnice?! Uz to, nama je patologinja šibenske bolnice rekla kako Loresante nije umro od srca, a Poverenstvo sada tvrdi da jeste. Osim toga, u dokumentu Ministarstva nalazi se nekoliko potpuno netačnih informacija, od one kada je moj sin popio predmedikaciju do vremena kada je operacija počela i završila. Celi taj dokument najobičnija je prepiska nalaza šibenske bolnice, i uz to pun pogrešnih podataka, a za to im je trebalo 50 dana - kaže ogorčeni otac.

- Dao sam im rok od osam dana i želim odgovore na pitanja, a ako ih do tada ne dobijem, znam šta mi je raditi. Nakon operacije medicinske sestre uopšte ga nisu obilazile, i o tome bruji cela šibenska bolnica, kao i tome da su lekari urlali na njih zašto mu nisu merili životne funkcije nakon operacije - dodao je otac preminulog mladića.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/24sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.