PORODICI SVAKOG DANA NEKO ISPRED VRATA OSTAVLJA ZEMLJU, KRVAVU MARAMICU I CVEĆE: Strahuju za svoj život! (VIDEO)
Porodica Novoselac, Foto: Youtube printscreen

MISTERIJA U BJELOVARU

PORODICI SVAKOG DANA NEKO ISPRED VRATA OSTAVLJA ZEMLJU, KRVAVU MARAMICU I CVEĆE: Strahuju za svoj život! (VIDEO)

Često su čuli korake, hvatanje za kvaku na ulaznim vratima kuće, bilo je tu i stravične buke koja je dopirala s tavana…

Objavljeno:

Demoni, nečisti duhovi, zle sile, zlobni ljudi s lošim namerama ili, pak, nešto sasvim treće ili četvrto…

Sve od nabrojenog, a još i mnogo više, palo je na um članovima porodice Novoselac koji već pet godina pokušavaju pronaći odgovor na misteriozne, naizgled paranormalne i neobjašnjive fenomene koji se događaju na njihovom imanju u Rovišću kraj Bjelovara, piše bjelovar.live.

Putem tog regionalnog portala Dean Novoselac odlučio je podeliti s javnošću strah i patnju svoje porodice koju, tvrdi, neko sistemski maltretira i time dovodi do ludila.

Novoselac kaže kako im neko ili nešto već pet godina svakoga dana na stepenicama ispred ulaza u porodičnu kuću ostavlja grumene zemlje, sitno kamenje, maramice umrljane krvlju i poruke ispisane na toliko sićušnim komadićima papira da ih je gotovo nemoguće dešifrovati.

U čitavoj priči najčudnije su tvrdnje članova porodice da u svih pet godina, osim u jednoj prilici kad su navodno uspeli tek da vide leđa mlađe muške osobe s kapuljačom koja je bežala iz dvorišta, nikada drugog u dvorištu videli nisu.

Često su čuli korake, hvatanje za kvaku na ulaznim vratima kuće, bilo je tu i stravične buke koja je dopirala s tavana… No, nikada nisu nikoga primetili na ulaznim vratima. Premda su, kako tvrde, stražarili satima i danima na prozoru ne bi li videli ko im ispred ulaza podmeće stvari.

Za pomoć obraćali su se i policiji, koja nije mogla da uradi ništa osim zapisnika o događaju. Dean je za bjelovarski portal, što je potvrdila i njegova majka, pomoć potražio i od lokalnog sveštenika koji im je osveštao čitavu kuću.

No Dean kaže kako se već istog dana dogodilo isto. Na tremu su opet pronašli krv, zemlju i kamenčiće, a povrh toga nekoliko grančica cveća otkinutog s njihovog vlastitog trema. Gotovo kao da je neko, smatra Dean, aranžirao mali grob.

Kako je iskreni vernik, svaki prozor i svaka vrata na kući je zaštitio krunicama te ikonama Isusa i Djevice Marije. Sve u nadi kako će sebe i porodicu zaštititi od nečistih sila...

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Index)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.