KĆI MI JE 2 PUTA UBO NOŽEM I BACIO U GOV*A! Ovo je ANICA, nađena u septičkoj jami: Njen SUPRUG 5 meseci LAGAO sve
Ubijena Anica, Foto: Facebook printscreen

nasilje nad ženama

KĆI MI JE 2 PUTA UBO NOŽEM I BACIO U GOV*A! Ovo je ANICA, nađena u septičkoj jami: Njen SUPRUG 5 meseci LAGAO sve

Anica B. poslednji je put viđena 21. juna ove godine, ali njena majka i jedan od sinova iz prvog braka nestanak su prijavili 29. jula u vukovarskoj policiji

Objavljeno: 08.11.2019. 13:26h
  • 65

Beživotno telo Anice B. (46), omotano ćebetom i bačeno u septičku jamu porodične kuće u Petrovcima nadomak Vukovara, otkriveno je pet meseci nakon njenog nestanka, i to nakon što su vatrogasci ispumpali jamu.

Prema prvim informacijama, nesrećna je Anica dva puta ubodena nožem, u srce i jetru, a okolnosti koje su tome prethodile kriminalisti intenzivno istražuju.

Glavni sumnjivac trenutno je, kako piše Jutarnji, Aničin drugi suprug Zoran B. s kojim ima dvoje dece i s kojim je živela na imanju koje je policija okupirala tokom uviđaja.

Anica B. poslednji je put viđena 21. juna ove godine, ali njena majka i jedan od sinova iz prvog braka nestanak su prijavili 29. jula u vukovarskoj policiji.

Zbog šokantnog pronalaska stanovnici Petrovaca u neverici su gledali kako je policija češljala dvorište gotovo celu sredu do kasno u noć, a kriminalistička policija i forenzičari iz Centra “Ivan Vučetić” do kasnih su sati u četvrtak pretraživali poprište jezivog zločina.

U Ivankovu, gde živi majka ubijene Anice B., vlada neopisiva tuga.

- Čudovište je ubilo moje dete i unesrećilo celu našu porodicu na čelu s četvoro moje unučadi, mojih anđela. Kći mi je dva puta ubo nožem i bacio u govna! Dao joj je do znanja da je majka njegove dece smeće! Sada kad vrtim film unazad, zet je sve inscenirao i smejao nam se u lice dok smo venuli tragajući za mojom Anicom. Par dana nakon što sam s jednim od unuka otišla prijaviti njen nestanak u policiju u Vukovar, znate šta je Zoran uradio? Obavestio je policiju da mu se Anica javila, da je dobro i da će se brzo vratiti kući. Bilo je to dovoljno da policija smanji potragu jer je reč o punoljetnoj osobi - ispričala je za Jutarnji list kroz suze majka ubijene Anice B.

Od dana službene prijave nestanka očajna porodica pokušavala je posložiti mozaik. Svako malo ih je, pritom, zet zavaravao informacijama kako je “čuo da je Anica viđena ovde, pa onde..."

- Ja sam nema. Isprazna od očaja. Pokopavam dete umesto da je ono pokopalo mene. Suprug i ja smo stari i bolesni. Pre osam dana je zet, kojeg već duže vreme smatram totalnim luđakom, došao do mene i muža u posetu. Grlio nas je i ljubio i naslikavao se s unučicom. Mislili smo da ga je samo prebacio PTSP i da mu Anica fali. Tada još niko nije mislio na ono najgore. Da bi mi danas jedan od unuka rekao kako ga je jedan od meštana Petrovaca pitao: ‘Šta vam se događa u dvorištu i što vam to policija vadi van?’ Protrnula sam, a brzo je stigla katastrofalna vest - kaže majka ubijene žene.

Otkrila nam da joj se 'kći već neko vreme žalila na supruga i strahovala od njegovih poteza, uverena da bi joj mogao nauditi'.

- Život koji je Anica prošla sa Zoranom je debeli roman. On je prošao rat i primao penziju od države jer je nekad bio dio MORH-a, ali je penzionisan nakon što je nešto zeznuo. Anici je, pak, branio da radi. Pretvorio ju je u sluškinju, no utehu je našla u heklanju. Da se njihov odnos zakomplikovao i da ju je počeo mrziti iz dna duše, pokazuje i činjenica da je zet moju kćer lani u 11. mesecu prijavio da ga je napala nožem i htjla ubiti. Iako je unuk tu večer s njima bio u kući i rekao da ono što opisuje tata nije bilo tako, Anica je osuđena na sudu i dobila je čak i zabranu prilaska. Na kraju je zet priznao da lagao, da mu je tako došlo. Njemu je život prošao u laži - zaključuje Aničina majka dok s porodicom sprema sahranu.

Meštani Petrovaca rekli su da je Anica sa suprugom i dvojicom sinova koje ima s njim živela u kući gde se dogodio zločin. Iz prvog braka, pak, ima još dvojicu starijih sinova koji su živeli nadomak Vinkovaca, u blizini njene majke. Neki susjedi nisu znali da je Anica nestala jer je i pre znala odlaziti od kuće pa se vraćati nakon nekoliko dana.

- Ne znam zašto se toliko dugo čekalo za prijavljivanje nestanka. Iskreno, mislio sam da je stvarno otišla i da se ne planira vratiti kući nasilniku. Ostali smo iznenađeni kad sam u sredu ugledala policiju u njihovu dvorištu. Među njima su se najviše isticali forenzičari pa je odmah bilo jasno da se dogodilo nešto ružno - rekao je sagovornik Jutarnjeg iz Petrovaca.

Meštani su još kazali da je reč o porodicom koja nije bila baš otvorena te su slabo komunicirali sa komšijama i sumeštanima. Muž ubijene Anice, kojega je policija odvela na informativni razgovor, bio je hrvatski vojnik, a živeli su u njegovoj roditeljskoj kući. Otac mu je ubijen u Petrovcima tokom okupacije tog sela u ratu.

Od drugog komšije Jutarnji saznaje da je Zoran letos, otprilike u vreme kada je Anica nestala, otvorio profil na Fejsbuku i na njemu objavljivao njene fotografije s poljupcima, cvetićima, anđelima i ljubavnim porukama, ali i njihove zajedničke fotografije. Nedavno je objavio i fotografiju s tek rođenim detetom Aničina sina iz prvog braka nakon što ih je posetio u Ivankovu.

- Mislila sam da se kod njih napokon smirilo, ali kako k njima nitko nije išao niti su oni s nekim komunicirali, nisam niti slutila kakva se mračna tajna krije iza tih objava. Mislila sam da je ona kod kuće. On je bio taj koji je nju maltretirao, a ona je sve trpela zbog djce. Znam da se i nakon toga vratila kući i zaključavala na spavanju, a sve dok najmlađeg sina ne uspe izvući iz tog pakla. Nažalost, nije uspela - kroz suze je ispričala meštanka Petrovaca.

Zoran je, prema njenim rečima, bio ljubomoran i izuzetno strog prema deci, zbog čega su trojica starijih i otišli od kuće čim su odrasli.

BONUS VIDEO:

(Espreso.rs/Jutarnji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media