UŽASAVAJUĆI PRIZORI: KATARINA poginula u saobraćajnoj nesreći, izvukli je sa 50 metara dubine!
Studentkinja je poginula u saobraćajnoj nesreći, Foto: Printscreen/Facebook/GSS

stravično

UŽASAVAJUĆI PRIZORI: KATARINA poginula u saobraćajnoj nesreći, izvukli je sa 50 metara dubine!

Išla je iz Dubrovnika prema Mostaru, u Čepikućama prešla granicu i u Ravnom su je snimile kamere i dalje joj se gubio svaki trag

Objavljeno:

Katarina Butrica iz Dubrovnika, studentkinja engleskog jezika i književnosti na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru, nakon što su se na društvenim mrežama pojavile informacije da je nestala, a porodica molila za pomoć, pronađena je mrtva! Katarina je automobilom sletela s ceste.

Izgubio joj se trag

Nesreća se dogodila na području PU Trebinje RS-a od Ravnog prema Ljubinju gde je u vozilu pronađeno telo stradale Dubrovkinje. Inače, Katarina je u subotu krenula iz Dubrovnika prema Mostaru kada joj se gubi svaki trag. Jedina dostupna informacija bila je da je prešla granicu između Hrvatske i BiH u 14 sati, a zatim da je u 14.24 sata snimljena u Ravnom, nakon čega je usledila tragična vest. Kod mesta Kozezi danas oko 11 sati pronađeno je vozilo i u njemu Katarina.

- Od dubrovačkog HGSS-a dobili smo informaciju o nestaloj devojci i nakon što smo stupili u kontakt s njima, ekipe su se spremale za izlazak na teren i prikupljali smo informacije da vidimo kojim smerom se devojka kretala i da suzimo samu potragu.

Užasavajući prizori

Išla je iz Dubrovnika prema Mostaru, u Čepikućama prešla granicu i u Ravnom su je snimile kamere i dalje joj se gubio svaki trag. Kad smo krenuli u potragu, dobili smo informaciju kojim putem da krenu. Brzo smo stigli na lice mesta i videli automobil na 40 do 50 metara dubine, gde je nesretna devojka sletela. Prikazi s mesta nesreća bili su užasavajući.

Odmah smo krenuli u akciju izvlačenja vozila u kojem je bilo telo stradale devojke, zajedno sa službenicima Policijske uprave Trebinje i kolegama vatrogascima iz Trebinja. Telo je izvučeno i predano na daljnje postupanje. Zasad se ne zna hoće li biti obavljena obdukcija - kazao nam je Mateo Dadić iz HGSS-a Čapljina.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.