NISU NI POČELI DA ŽIVE, PLANIRALI SU BUDUĆNOST: Živote MLADOG PARA odnela stravična nesreća! (VIDEO)
Edi i Žaklina, Foto: Facebook printscreen

tuga u međumurju

NISU NI POČELI DA ŽIVE, PLANIRALI SU BUDUĆNOST: Živote MLADOG PARA odnela stravična nesreća! (VIDEO)

Od mladog para brojni prijatelji opraštaju se porukama na Fejsbuku

Objavljeno:

Teške nesreće odnele su šest života na hrvatskim putevima u sredu, a najtragičnija je bila u Međimurju.

U frontalnom sudaru dva automobila je poginulo troje ljudi.

Na mestu nesreće poginuo je mladi par, Edi N. (22) i Žaklina M. (23), oboje s međimurskog područja. Nakon teške nesreće još je troje ljudi hitno prevezeno u bolnicu, gde je žena (77) podlegla teškim povredama.

Od mladog para brojni prijatelji opraštaju se porukama na Fejsbuku.

- Reči su suvišne... Samo bol.... Počivali u miru... stoji u jednoj, a u drugoj se poručuje 'neka te čuvaju anđeli i 'otišli ste prerano'.

- Tresem se od tuge. Poginuli su mi rođaci. Pa još nije ni počeo živeti kako se ono kaže. Bio je s devojkom. Zamišljali su srećnu budućnost, imali planove. Ne znam što da vam kažem jer nemam reči za ovaj užas koji se dogodio ... - rekao je za Jutarnji list rođak mladića koji je poginuo u nesreći.

Meštanin Peklenice ispričao je kako je mladić iz omiljene porodice u mestu, a javila se i poznanica devojke koja je stradala u nesreći koja je ispričala kako je uvek bila vrckava i puna života.

- Nije bilo dana da se ona nije nasmejala i bila je puna optimizma. Bila je odličan učenik. Kad god bi se srele videlo bi se na njoj da se nije promenila, žao mi je što je s ovog sveta otišla tako vesela i druželjubiva cura - ispričala je.

Komšija koji je trenutno u Nemačkoj nije želeo puno da komentariše.

- Malo me pogodilo sve ovo, ne bi hteo o tome previše pričati. Ja sam sada trenutno u Nemačkoj. Čuo sam što se dogodilo. Bila je članica DVD-a Gornji Vidovec u kojem sam i ja. Žao mi je - kratko je rekao.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/24sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.