PEVAČICA UNIŠTILA KOLINDU: I ja sam puno propatila iza Gvozdene zavese, išla sam na letovanje kad bi mi naredili!
Ljiljana je ismejala Kolindu, Foto: EPA/PETER FOLEY / Facebook printscreen

ismejavaju je

PEVAČICA UNIŠTILA KOLINDU: I ja sam puno propatila iza Gvozdene zavese, išla sam na letovanje kad bi mi naredili!

Mnogi su se složili s pevačicom

Objavljeno:

Bivša pevačica Magazina Ljiljana Nikolovska na Fejsbuku je komentarisala izjavu predsednice Kolinde Grabar-Kitarović o Gvozdenoj zavesi.

- I ja sam bila muzičar, proputovala ceo svet, isla na ponoćke, venčanja i pričesti u crkvu, išla na balet, u doktora, zubara, letovanja i zimovanja kad god su mi naredili, iza te iste gvozdene zavese. Puno sam propatila. Kolinda, izdrži još malo, dok te ne prime negdi vani u izlog s puno neonskog svetla - napisala je.

Mnogi su se složili s pevačicom.

"Šta ti znaš, ti si bila zvezda, a ona tamo iz pripizdine blizu Rijeke.. ona nije imala ništa", napisala je jedna Fejsbuk prijateljica pevačice.

"Ja san se patila leti u odmaralištu od Jugoplastike na Šolti", dodala je druga.

"Što je najtragičnije, imala je. Tata joj je bio mesar-privatnik", istaknuli su neki.

"Ja sam patila jer sam imala lep život...bilo je strašno stresno imati socijalnu, zdravstvenu i inu sigurnost, redovnu platu sa kojom si mogao normalno živjti,ići na užasno skijanje,odvratno jetovanje!?!!", još je jedan zaključak.

Podsetimo, hrvatska predsednica je prilikom primanja nagrade za životno delo udurženja Fulbright komentarisala svoj život u Jugoslaviji pa je rekla da je bila "devojka rođena s pogrešne strane Gvozdene zavese koja je sanjala druga mesta na kojima su ljudi imali slobodu izbora, gde se moglo slobodno govoriti i izražavati svoja uverenja a da se zbog toga ne bude progonjen".

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Index)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.