NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA! Zasekao drvo, viknuo bratu da beži na drugu stranu, ali se on uplašio! Ostao na mestu MRTAV
Ilustracija, Foto: Printscreen/Youtube/ 1moonbuggy

stravično

NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA! Zasekao drvo, viknuo bratu da beži na drugu stranu, ali se on uplašio! Ostao na mestu MRTAV

Majka Jelena (88) je neutešna i ne može se pomiriti s činjenicom da će sahraniti sina, umesto da je obrnuto

Objavljeno: 27.10.2019. 16:18h
  • 1

Čim sam zarezao vrbu, video sam da je trula. Tad sam viknuo Milanu, koji je izašao iz dvorišta gurajući kolica, da beži levo, a on se, izgleda uplašio i krenuo na suprotnu stranu, ispričao je Savo.

Nezapamćena tragedija dogodila se u četvrtak u Pivnici Slavonskoj, kad je Savo rušio stablo vrbe ove, a njegov šest godina stariji brat Milan se u tom trenutku našao na pogrešnom mestu jer se grana stabla odlomila i udarila ga. Nije mu bilo spasa. Na mestu je ostao mrtav.

- Užas šta mi se dogodilo. Dva dana i dve noći gotovo oka nisam sklopio, vrtim film i pokušavam da shvatim šta je trebalo da uradim da moj brat ostane živ. Ova tragedija će me progoniti do kraja života. Majka je utučena. I ja sam - rekao je Savo (59).

Pokojni brat i on su odrasli s majkom. Porodična nesreća prepričava se u mestu i meštani ne mogu da veruju da je ta sudbina zadesila braću koja su bila nerazdvojna.

Majka Jelena (88) je neutešna i ne može se pomiriti s činjenicom da će sahraniti sina, umesto da je obrnuto.

Majku koja je gluva povremeno su posećivali i brinuli se da ima drva i hranu. Savo kaže da je tog kobnog dana brata zamolio da sedne uz majku i komšinicu koja je tog došla u posetu. U međuvremenu je odlučio da sruši stabla i onda da ih kolicima prebaci u dvorište. Ali stariji brat, koji je tog jutra stigao u rodnu kuću i koji je, prema rečima Save, imao zdravstvenih poteškoća, u jednom trenutku je ustao i uzeo kolica.

Krenuo je preko puta prema kanalu kako bi pokupio narezano drveće koje je od jutra "skidao" Savo. Najverovatnije mu je hteo pomoći kako ne bi celi posao oko drveća bio samo na leđima mlađega brata, ni ne sluteći kakva tragedija će da se desi.

Savo je stigao pet dana pre kobnog događaja, a njegov brat Milan došao je tog jutra.

Bonus video:

(Espreso.rs/Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media