FEJSBUKOM SE ŠIRI VEST O SILOVANJU MALOLETNICE: Ovo je prava istina!
Ilustracija, Foto: Shutterstock

neproverene informacije

FEJSBUKOM SE ŠIRI VEST O SILOVANJU MALOLETNICE: Ovo je prava istina!

Policija otkrila istinu

Objavljeno:

Policijska uprava primorsko-goranska primila je dojavu o neistinitim i neproverenim informacijama koje se šire putem društvenih mreža o počinjenom silovanju maloletne ženske osobe na području Trsata u Rijeci pre nekoliko dana, a koja informacija je izazvala zabrinutost javnosti, objavila je policija.

- Ističemo kako nije istina da se dogodilo krivično delo silovanja maloletnice, već je policija primila krivičnu prijavu u kojoj punoletna ženska osoba prijavljuje da ju je nepoznata muška osoba pokušala silovati - objavila je policija. Policijski su službenici dužni postupati po primljenim prijavama pa se tako i u odnosu na prijavljeni događaj već od trenutka prijave provodi opsežno kriminalističko istraživanje s ciljem pronalaska i procesuiranja počinitelja, kao i utvrđivanja svih relevantnih činjenica i okolnosti navedenog događaja.

Pozivaju građane da ne šire neistinite i neproverene informacije putem društvenih mreža i usmeno te ih molr ukoliko imaju neka saznanja o navedenom događaju da ista jave policiji na broj 192 ili na e-mail: primorsko-goranska@policija.hr, stoji u saopštenju policije.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Index)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.