DEVOJKA ISKASAPILA DEČKA JER JE MISLILA DA JOJ JE NJEGOVA BABA BACILA MAGIJU !
Hrvatska policija / Ilustracija, Foto: Profimedia

jeziv zločin

DEVOJKA ISKASAPILA DEČKA JER JE MISLILA DA JOJ JE NJEGOVA BABA BACILA MAGIJU !

bistvo se dogodilo u Svetom Kaji kod Solina u kući u kojoj su 25-godišnjakinja i 33-godišnjak zajedno živeli

Objavljeno:

Ivana G. devojku osumnjičenu da je u sredu kod Solina nožem ubila mladića, splitsko-dalmatinska policija juče je kazneno prijavila zbog ubojstva. U međuvremenu se pojavljuju sve bizarniji detalji koji su prethodili ubistvu.

Policija 25-godišnju Ivanu tereti da je u sredu nešto pre 22 sata ubola 33-godišnjeg nevenčanog supruga Emila G. koji je umro od povreda u splitskome KBC-u. Ubistvo se dogodilo u Svetom Kaji kod Solina u kući u kojoj su 25-godišnjakinja i 33-godišnjak zajedno živeli.

Devojka je uhapšena odmah nakon ubistva, a juče poslepodne je nakon kriminalističkog istraživanja predata pritvorskom nadzorniku.

Zločinu je, po pisanju medija, prethodila svađa, ali još uvek nije jasno o čemu.

U stanu ga 17 cm dugim nožem ubola u prsa pa onda još jednom na ulici, kada je pokušao pobeći.

Kako prenose mediji, Ivana je u jednom trenutku kuhinjskim nožem, čija je oštrica dužine 17 centimetara, 33-godišnjeg Emila ubola u levu stranu grudi presekavši mu vene i arterije. Uzrok njegove smrti najverovatnije je krvarenje, ali detalji će biti poznati nakon obavljene obdukcije.

Nakon uboda nesretni je Emil uspeo izaći iz kuće i čak progovoriti nešto o tome da ga je ona ubola, a onda je pao na zemlju, uz parkirane automobile.

Ivana se nakon što je drugi put ubola Emila, prema pisanju medija, vratila u stan i zaključala vrata pa je policija morala ući silom. U stanu su pronašli krvavi nož i 25-godišnjakinju koja je obilno krvarila iz rane na desnoj ruci.

Verovala da ju je začarala baka dečka kojeg je ubila

Ivana se navodno od početka osećala nelagodno u stanu u kojem je živela s Emilom, i verovala je da ju je začarala Emilova baka koja živi u blizini.

Zbog toga nije mogla jesti, slabo je spavala i mučile su je noćne more pa ju je porodica odvela čak i kod sveštenika da je ispovedi i pomogne joj, pišu mediji.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.