KOLINDA SRAMOTI HRVATSKU! Zoran Milanović napao predsednicu iz svih oružja: Ona nema karakter i identitet!
Zoran Milanović, Foto: Beta

teške reči

KOLINDA SRAMOTI HRVATSKU! Zoran Milanović napao predsednicu iz svih oružja: Ona nema karakter i identitet!

Bez dlake na jeziku

Objavljeno:

Predsednički kandidat Zoran Milanović gostujući na N1 govorio je o svojoj kampanji i objasnio zašto želi biti predsednik:

- Želim biti, tu nisam da to rutinski odradim. Gledao sam, promatrao, shvatio da niko od ljudi koje bih možda i ja podržao kao kandidate nije išao dovoljno rezolutno i odrešito. Ako je vaše mišljenje da je u Hrvatskoj normalno, da sve to skupa fercera, onda se može nastaviti na način kako se događalo poslednjih 5 godina. U Hrvatskoj je najveći problem što HDZ ima monopol vlasti, paravlasti, duboke države i to je za Hrvatsku jako štetno i to vidim kao svoj poziv da to promenim, rekao je Milanović.

Ranije je kritikovao funkciju predsednika. Upitan šta konkretno može učiniti sa te pozicije, Milanović je postavio kontrapitanje: "A sa koje druge bih mogao?"

- Bio sam premijer četiri godine u periodu kad je Hrvatska ušla u EU, to nije moja zasluga, ali bilo je tako. Nakon malo više od 9 godina odstupio sam sa mesta predsednika SDP-a. Što više treba od motiva osim želje da se stvari promene uz one instrumente koje imate na raspolaganju?

- Predsednik je deoničar jedne vrlo neopipljive, eluzivne kategorije, imaš autoritet i ugled ili ga nemaš. Ovo je za mene degradacija uloge, nazvao bih to cirkusom, kad ne bih imao respekta za cirkus. Ovo je jedna loša reality komedija i to treba dokinuti. Kad god je HDZ držao sve poluge u državi, Hrvatskoj nije bilo dobro, rekao je Milanović i dodao:

- Imamo predsednicu bez karaktera, predsednicu bez identiteta, predsednicu koja nas sramoti.

Komentarisao je zašto ne peva na stranačkim skupovima:

- Svestan sam svojih ograničenja. Nemam glas, sklon sam poštedeti ljude svojih eskapada, rekao je Milanović.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.