OVAJ ČUVENI NOVINAR CEO ŽIVOT POKUŠAVA DA OSTAVI CIGARETE: Kad god PRESTANEM  da PUŠIM, desi se NEŠTO STRAŠNO
Svaki put kad bi prestao pušiti - neko bi umro!, Foto: Printscreen

neverovatna priča

OVAJ ČUVENI NOVINAR CEO ŽIVOT POKUŠAVA DA OSTAVI CIGARETE: Kad god PRESTANEM da PUŠIM, desi se NEŠTO STRAŠNO

Uverio bih sam sebe da sam se rešio pušenja i da više nema opasnosti da opet počnem pa onda mogu zapaliti jednu uz kafu

Objavljeno:

Čuveni novinar Goran Milić godinama se bori sa zavisnošću od cigareta. Dosad je pet puta prestajao.

- Ti prekidi su trajali po šest meseci i uvek bih se zeznuo na isti način. Uverio bih sam sebe da sam se rešio pušenja i da više nema opasnosti da opet počnem pa onda mogu zapaliti jednu uz kafu. Zaista bih taj dan ostao na jednoj cigareti i zbog toga bio jako ponosan na sebe. Impresioniran snagom svog karaktera, sutra bih već popušio celu kutiju - izjavio je nakon četvrtog pokušaja.

A za Slobodnu Dalmaciju priznao je kako je i praznoverje imalo svoje prste. Naime, svaki put kad bi prestao pušiti - neko bi umro! Prvi je put to bilo 1985. godine.

- I onda su nam u goste došli moji prijatelji. I tako dok smo večerali, žena je poželela pomirisati jedan skup konjak, pa ga je i malo probala. Ali, kako je imala lupus, dobila je napad i umrla u roku od nekoliko minuta za stolom u mojoj kući. Bio je to veliki šok. I onda sam se propušio opet. Pa 1988. godine mi je žena Olivera bolovala od raka i umrla, a baš sam pre toga ostavio pušenje. I opet sam se propušio. Zatim deset godina posle toga sam uradio intervju s Tuđmanom. I Tuđman je video koliko pušim i pitao me 'a šta će ti to'. Rekao sam mu da ja lako mogu da prestanem, a on je rekao 'ne verujem' i odmahnuo rukom. Malo sam se zainatio i ponovno prestao da pušitm. I onda je i Tuđman umro - rekao je Milić.

BONUS VIDEO:

Pitali smo građane šta misle o Paradi ponosa koja se u nedelju održava u Beogradu

(Espreso.co.rs/100posto)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.