BIVŠA UČESNICA FARME NAPADNUTA SEKIROM! Užasan incident! (FOTO)
Marija Prekodravac, Foto: Printscreen/Facebook

potresno

BIVŠA UČESNICA FARME NAPADNUTA SEKIROM! Užasan incident! (FOTO)

Suseda zbog napada sumnjiče za pokušaj ubistva

Objavljeno:

Mariju Prekodravac, bivšu takmičarku rijalitija "Farma" Nove TV u utorak poslepodne sekirom je napao sused.

Na svom Facebook profilu Marija, koja je na "Farmi" bila 2015. godine, objavila je fotografiju iz bolnice na kojoj se vide povrede, a uz to je napisala poruku svim prijateljima koji su zabrinuti za nju, šta se zapravo dogodilo. Sused me napao s leđa jer sam mu rekla da smeće baca u svoje dvorište, a ne u moje. Naime, doneo je neke kante s bojom i bacio mi to pred ulaz, kaže Marija Prekodravac.

- Sused me napao s leđa jer sam mu rekla da smeće baca u svoje dvorište, a ne u moje. Naime, doneo je neke kante s bojom i bacio mi to pred ulaz. Zaista sam bila pristojna u pokušaju da se to eliminiše. No dobila sam sekirom. Mene ljudi jednostavno vole udarati i više se ne dvoume čime će to učiniti. - napisala je Marija. Kako pišu 24 sata u lekarskom nalazu piše kako je Marija u bolnicu došla s otvorenom ranom veličine četiri centimetra.

- Imam slabu orijentaciju, ruke mi drhte i osećam se skroz nervozno. Samo bih htela biti u prostoriji u kojoj me niko ništa ne pita. Najteže mi pada što se uskoro moram vratiti na posao iako se ne osećam spremno za to - izjavila je za 24 sata Marija. Dodala je kako je 81-godišnji sused koji ju je s leđa napao sekirom poznaje celi život i potpuno joj je neprihvatljivo da se neko ovako ponaša zbog problema koje je izazvalo bacanje smeća. Suseda zbog napada sumnjiče za pokušaj ubistva.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/VečernjiList.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.