ŽENA BACILA MAČE SA SEDMOG SPRATA! Kad joj je policija došla na vrata, rekla je nešto užasavajuće! (VIDEO)
Nesrećno mače, Foto: Facebook printscreen

okrutno

ŽENA BACILA MAČE SA SEDMOG SPRATA! Kad joj je policija došla na vrata, rekla je nešto užasavajuće! (VIDEO)

Društvenim se mrežama poput munje proširio kratak video uznemirujućeg sadržaja, malog mačeta koje nepomično leži na pločniku

Objavljeno: 12:35h

Još jedan primer nezamislive okrutnosti prema slabijima i bespomoćnima zabečežen je u nedelju veče u novozagrebačkom naselju Utrine.

Društvenim se mrežama poput munje proširio kratak video uznemirujućeg sadržaja, malog mačeta koje nepomično leži na pločniku i jedva diše. Kako su dojavili svedoci, videli su kako mače sa sedmog sprata zgrade u Karamanovom prilazu baca neimenovana gospođa.

Mače staro pet do šest meseci ostalo je da leži nepomično na pločniku. Teško je disao.

U akciju se odmah uključilo udruženje za pravnu zaštitu životinja Animalex. Neko od nalaznika mače je odveo na Veterinarski fakultet.

U objavi na Fejsbuku Animalex piše da je pozvana policija koja je odmah izašla na teren. Bezdušna vlasnica im je navodno potvrdila da je to njena mačka, no sudeći po tome da ju je bacila kroz prozor kao staru krpu, za životinju očito nije brinula. Budući da se nije pojavila pred zgradom, takođe je za pretpostaviti da se gospođa nadala da mače neće preživeti.

Animalex je u saradnji sa svedocima sastavio krivičnu i prekršajnu prijavu, a u kakvom je stanju mače i hoće li uopće preživeti, znaće se danas tokom dana.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Jutarnji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.