ROĐEN SAM U BEOGRADU I KAO SRBIN U HRVATSKOJ SE OSEĆAM SUPER: Šokantna IZJAVA poznatog HRVATSKOG VODITELJA
Od trećeg razreda osnovne škole živim u Zagrebu, Foto: Printscreen

neverovatno

ROĐEN SAM U BEOGRADU I KAO SRBIN U HRVATSKOJ SE OSEĆAM SUPER: Šokantna IZJAVA poznatog HRVATSKOG VODITELJA

Moja majka je bila jedan od direktora u HNB-u.

Objavljeno:

Boris Mišević, jedno od RTL-ovih omiljenih televizijskih lica, rođen je u uspešnoj beogradskoj porodici, gde je vrlo rano naučio šta znače predanost i ambicija. Susreo se s time vrlo rano, na primeru svoje majke. Zbog nje je porodica stigla iz Beograda u Zagreb kada je reporter bio tek devetogodišnji dečak.

- Rođen sam u Beogradu, živeo sam tamo deset godina dok mi mama nije dobila jako dobru ponudu za posao u Hrvatskoj narodnoj banci. Moja majka je bila jedan od direktora u HNB-u. Od trećeg razreda osnovne škole živim u Zagrebu - seća se RTL-ova zvezda. Zbog svog porekla nikada nije, kaže, imao problema.

foto: Printscreen

- Nisam o tome previše govorio niti koristio u nekakve svrhe u poslu i životu. Moj život i činjenica da sam Srbin iz Beograda koji živi i radi u Hrvatskoj, nikada mi nije doneo probleme. Štaviše, mislim da ljudi to moje poreklo shvataju kao moju prednost - ispričao je Mišević.

BONUS VIDEO:

Projekcijom istorijskih fotografija na fasadu Narodnog muzeja i Narodnog pozorišta otpočeo je glavni deo manifestacije na trgu Republike (KURIR TV)

(Espreso.co.rs/Express)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.