HOROR U HRVATSKOJ, DEČAKU (14) POLOMILI RUKU LETVOM: Napadač je VOJNO LICE?!
Hrvatska policija / Ilustracija, Foto: Profimedia

doživeo šok

HOROR U HRVATSKOJ, DEČAKU (14) POLOMILI RUKU LETVOM: Napadač je VOJNO LICE?!

Dečak se nakon incidenta veoma uplašio

Objavljeno:

Sin (14) došao mi je držeći se za ruku, prestravljen, i u šoku. Pitala sam ga šta je bilo, a on je rekao kako ga je izudarao jedan čovek, rekla je majka (35) dečaka još pod šokom nakon što ga je u četvrtak u Lici drvenom letvom teško povredio muškarac (43).

Sa još troje prijatelja igrao se na reci. Nakratko su ušli u čamac koji se nalazio u blizini, a koju koristi 43-godišnjak koji živi blizu. Videvši to, muškarac je drvenom letvom krenuo na decu jer su se zaigrala u njegovom čamcu.

– Nismo nikakvu štetu napravili na čamcu, ništa, samo smo sedeli. Taman smo hteli da odemo, kada je muškarac iz svog dvorišta izašao sa letvom u rukama, 10 centimetara širokom i dugom manje od metra. Govorio je: ‘Šta radite ovde? Moja tri prijatelja su uspela da pobegnu, a ja nisam jer su mi mobilni telefon i novčanik ostali na podu. Hteo sam da uzmem svoje stvari, a on me je uhvatio za vrat i bacio na pod. Stajao je nada mnom na uzbrdici i zamahnuo letvom prema mojoj glavi. Odbranio sam se rukom po kojoj me opalio i slomio mi ruku - prepričava nemili događaj 14-godišnjak, koji je završio u bolnici. Lekari su utvrdili da je dečaku slomljena ruka.

– Povukao se u sebe, ne priča puno, oseća bolove i pije lekove protiv bolova.

Dečak se prisetio da je jednom prilikom susreo muškarca koji ga je napao.

– Svako je bio na kupanju sa svojom porodicom Setio sam se da smo tad razgovarali. Bio je normalan, dobar, zezao se sa mnom. Ne znam što je kod njega sad izazvalo ovakvu reakciju. Jako sam uplašen, bojim se da se to ne ponovi i sad me je strah - rekao je 14-godišnjak.

Neslužbeno saznajemo da je napadač navodno hrvatski vojnik. Iz MORH-a nam nisu odgovorili na upit.

O samom događaju policiju je obavestila Hitna pomoć. Policija je na mestu događaja utvrdila da se u četvrtak oko 18 sati uz obalu nalazila barka nepoznatog vlasnika, a u koju je ušlo dete (14), koje je po ruci drvenim predmetom udario 43-godišnjak.

– Dete je zadobilo teške telesne povrede, prelom podlaktice ruke. Muškarac je uhapšen, protiv njega je podneta krivična prijava, a nakon saslušanja pušten je da se brani sa slobode - rekla nam je Maja Brozičević.

Bonus video

(Espreso.co.rs/24 sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.