LEGENDA JUGOSLAVIJE UHAPŠENA ZBOG SILOVANJA: Balkan se trese zbog ovog slučaja
S levom rukom je držao moje obe ruke, Foto: Printscreen

strašno

LEGENDA JUGOSLAVIJE UHAPŠENA ZBOG SILOVANJA: Balkan se trese zbog ovog slučaja

On je mene doslovno napao s leđa, uhvatio me oko struka, nabio me na sebe i u tom trenutku mi je ruku stavio u grudnjak

Objavljeno:

Bivši saborski zastupnik HDZ-a i osvajač olimpijske medalje u boksu Damir Škaro uhapšen je u sredu ujutro zbog optužbi za silovanje radnice u Autoklubu Siget, gdje je on predsednik. Zagrebačka advokatica Morana Rabar rekla je Hini da je Škaru prijavila doktorka kojoj je žrtva ispričala da je bila silovana početkom avgusta.

Rabar kaže da je ona u tom slučaju angažovana kao pomoć žrtvi i Državnom tužilaštvu od kojeg očekuje da će kazneno goniti Damira Škaru.

- Škaro je uhapšen jutros, policija je obavestila žrtvu jer je to dužna da uradi - rekla je Rabar, dodavši da je silovanje bilo jedne subote početkom avgusta.

U zagrebačkoj policiji nisu želeli da pričaju o tom slučaju niti su hteli da potvrde da je iko uhapšen zbog silovanja, uz objašnjenje da se takvi podaci ne iznose u javnost zbog zaštite žrtve. Mediji su objavili da je Škaro, koji je navodno uhapšen na ulasku u Hrvatsku iz BiH, za svog branioca angažovao advokata Krešimira Krsnika koji je Hini kazao da ne može ništa reći i da nema punomoć.

- On je mene doslovno napao s leđa, uhvatio me oko struka, nabio me na sebe i u tom trenutku mi je ruku stavio u grudnjak. Obe ruke stavio iza leđa, stavio me u klinč, s levom rukom je držao moje obe ruke, situacija je bila da se nisam mogla iščupati. Molila sam ga da prestane, onda mi je rekao da nemam ja šta da govorim da prekine, ja ću da radim šta ja hoću, a budeš li nastavila, baciću te na krevet i silovaću te. Ja sam dva dana plakala. Nisam prijavila odmah zato što se tog čoveka bojim, za sebe i za svoju decu, da meni ili njima nešto ne uradi. Rekla sam svojim roditeljima što se desilo, tata je hteo da odmah idemo na policiju, ali mene je bilo strah i sramota - rekla je za napadnuta žena.

BONUS VIDEO:

NOVI PLATO U SKADARSKOJ ULICI: Evo kako Beograđani uživaju na ovom mestu

(Espreso.co.rs/24sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.