Boleštija u Hrvatskoj: Pet devojaka potuklo se u Varaždinu, a preko 50 srednjoškolaca gledalo i snimalo telefonima (VIDEO)

ŽESTOK OKRŠAJ

Boleštija u Hrvatskoj: Pet devojaka potuklo se u Varaždinu, a preko 50 srednjoškolaca gledalo i snimalo telefonima (VIDEO)

Njihova tuča bila je zakazana na Fejsbuku, a izgleda da joj je prethodila svađa oko mladića
Objavljeno: 19:53h

Nekoliko srednjoškolki potuklo se u Varaždinu dok je najmanje pedesetak njihovih drugova i drugarica snimalo tuču i navijalo, prenose hrvatski mediji. Sukob je trajao pola sata, a u njemu su učestvovale učenice Srednje strukovne škole u Varaždinu. Skandalozno: Hrvati tvrde da su partizani u Jasenovcu pobili više ljudi nego ustaše! Kako prenose mediji, termin tuče bio je zakazan na društvenoj mreži Fejsbuk, a fizičkom obračunu prethodila je svađa oko mladića. - Cura je stavila status na Fejsbuku da će ujutro oko sedam sati biti tuče ispred Graberja, ali je sukob prebačen za popodnevne sate. Umesto da se ide na kafu ili u šetnju gradom, cure se tuku. Pitam se samo kako policija ili škole ove dece nisu znali za događaj koji se dogovara nedelju dana unapred - rekla je čitateljka koja je poslala nekoliko snimaka tuče. Snimak se ubrzo pojavio na internetu:

A potom su snimili i iz nekih drugih uglova:
Na snimku se može videti i kako ostali navijaju tokom tuče:
B92

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.