HRVATSKA NA NOGAMA: Češki milioner PLJUNUO PO LIJEPOJ NJIHOVOJ!
Pa to je nedopustivo!, Foto: Printscreen

skandal

HRVATSKA NA NOGAMA: Češki milioner PLJUNUO PO LIJEPOJ NJIHOVOJ!

Živeo nautički turizam bez kontrole i bez sankcija

Objavljeno:

U grupi na Fejsbuku ‘Volim Komižu’ objavljena je fotografija koja je zgranula korisnike i izazvala veliku raspravu.

- Živeo nautički turizam bez kontrole i bez sankcija. Jahta LizMary u 22:30h ispustila tank sa fekalijama u komiškoj luci - napisao je šokirani Komižanin nakon što je bio svedok ovog događaja.

foto: Printscreen

U komentarima su mu savetovali da odmah zove policiju ili Lučku kapetaniju, a i svi su se složili da nemarne turiste treba kazniti. Reagovala je i gradonačelnica Tonka Ivčević koja je za Morski.hr rekla:

– Pa to je nedopustivo! Ustaćemo protiv toga i sprečiti da se to kod nas događa na sve moguće načine. Kako se to dogodilo na pomorskom dobru, mi kao Grad ni komunalna policija doduše nismo nadležni, ali ja sam još sinoć poslala obaveštenje koncesionaru i Lučkoj kapetaniji.

Iz Nautičkog centra Komiža koji imaju koncesiju nad ovim delom pomorskog dobra nisu hteli da daju izjave putem telefona, a lučki kapetan Damir Radica nije hteo da odgovori šta je napravio po ovom pitanju.

foto: Printscreen

– Znam da je važno, ali ne mogu da pričam – kazao je kapetan za Morski.hr i poklopio slušalicu.

Vlasnik 3,5 miliona evra vredne jahte je, prema nedavnim medijskim napisima, češki bogataš čiji se skiper pod okriljem noći ovako rešava otpada.

BONUS VIDEO:

DRAMA U BEOGRADSKOM AUTOBUSU KOJI JE GOREO KOD PETLJE TAKOVO: Ni vozač, ni putnici nisu videli dim koji je kuljao pozadi, spasli ih drugi vozači mašući im da stanu! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Jutarnji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.