JOŠ JEDAN HOROR U HRVATSKOJ: Čoveka gurnuli U PROVALIJU!
Mladić je napadnut u Hvaru, Foto: printscreen

strašno

JOŠ JEDAN HOROR U HRVATSKOJ: Čoveka gurnuli U PROVALIJU!

Išao je na posao, kada je napadnut

Objavljeno:

U utorak ujutro 24-godišnji sezonski radnik u Gradu Hvaru gurnut je sa šetališta na stene, pritom je zadobio brojne povrede glave, ruku, desnog ramena, pa se oporavlja nakon lekarske intervencije u Hitnoj pomoći.

- Išao je rano jutros na posao u hotelskoj kući kada su iz suprotnog smera naišla dvojica. Niti su mu nešto kazali, niti on njima, jednostavno ga je jedan od njih gurnuo s rive. U niti pedalj mora, na stene. Da je umesto njega bila neka devojka ili manje vešt muškarac, mogao je neko poginuti, pričala je kolegica napadnutog mladića, piše 24 sata.

Ona kaže kako su navedena dvojica odmah otrčala jer su se svađali s dvojicom Britanaca.

- Jedan od tih stranaca je potrčao za njima, a drugi je ostao pružiti pomoć momku na stenama, pozvati Hitnu i policiju. I jedni i drugi su stigli jako brzo. Njega su zašili na Hitnoj, rekli mu da za dva dana dođe na previjanje, iako je bled, stalno povraća, nismo sigurni da nema potres mozga..., izjavila je kolegica.

PU splitsko-dalmatinska potvrdila je događaj.

- Jutros oko 5.47 sati na Šetalištu put Križa nepoznata osoba je pri mimoilaženju gurnula 24-godišnjaka koji je u padu zadobio lakše povrede. Traga se za počiniteljem - kazala je glasnogovornica Ana Čepić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.