BLIZNAKINJE JAKIĆ OTKRILE ŠTA IH ODBIJA KOD MUŠKARACA: Ako dečko ima ovo, nema šanse kod nas...
Bliznakinje, Foto: Instagram

BLIZNAKINJE JAKIĆ OTKRILE ŠTA IH ODBIJA KOD MUŠKARACA: Ako dečko ima ovo, nema šanse kod nas...

Njihov Instagram profil 'jakictwins' prati gotovo 200.000 ljudi

Objavljeno: 08:35h

Zgodne momke zapažamo svuda, od Balkana do Nemačke, otkrile su atraktivne sestre Jakić, bliznakinje koje su zaludele internet. Ove 22-godišnje influenserke žive blizu nemačkog Kelna, a poreklom su iz okoline Odžaka u Bosni i Hercegovini. Svoja imena i dalje ne žele otkriti iz marketinških razloga pa traže da ih zovu 'Bliznakinje'.

Njihov Instagram profil 'jakictwins' prati gotovo 200.000 ljudi, a 300-tinak objava na društvenoj mreži pokazuju kako sestre itekako vole da poziraju u bade mantilima, te uskim trenerkama i majicama kojima naglašavaju dekolte i 'pozadinu'. Na jednoj od fotografija pozirale su u WC-u, prekrivene jedino peškirom.

“Obje ste je*eno predivne i seksi”, “Želim i jednu i drugu”, “Dva prekrasna dara od Boga”, “Dupla slatkoća”..., samo su neki od komentara oduševljenih obožavatelja. Muškarci ih opsedaju, ali one nemaju vremena za ljubav. Ipak, otkrile su kakvi ih momci privlače.

- Volimo otvorene muškarce koji imaju smisao za humor, smatramo da karakter osobu čini lepšom i simpatičnijom - poručile su. Iako im je ličnost važnija od izgleda, bile su iskrene kad smo ih pitali mogu li se zamisliti s muškarcem koji ima stomak.

- Volimo momke koji imaju atletsku građu - rekle su. Bliznakinje su priznale kako obožavaju fudbalere, a i same su se okušale na terenu.

- Fudbal znamo da igramo jer smo ga trenirale sedam godina, svi su nam uvek govorili da smo jako talentovane, ljudi su jednostavno oduševljeni kad vide da i žene mogu biti dobre u sportu koji je uglavnom namenjen muškarcima - pričaju devojke.

Da su dobre u fudbalu, pokazale su pre nekoliko meseci, kad je izašao video u kojem su uspešno žonglirale s francuskim veznjakom Vinsentom Kozielom (23). Tad su atraktivne sestre privukle pažnju nemačke javnosti.

- Vinsenta smo upoznale sasvim slučajno preko zajedničkog prijatelja i od tada smo jako dobre s njim. Poznajemo još fudbalera, ali Vinsent nam je baš drag - otkrile su.

Inače, one nisu tipične influenserke, vode i uspešan biznis, ali i studiraju. Jedna sestra je starija od druge svega 13 minuta pa jedino tad nisu bile zajedno, a iako su živote provele u Nemačkoj, priznaju da njihovim venama teče balkanska krv. U Hrvatsku dolaze redovno pa su se i ovo leto 'brčkale' na Jadranu. Jedna bez druge jednostavno ne bi mogle.

- Baš nikad se ne svađamo. Nismo taj tip. Naravno, postoje drugi blizanci koji žele biti različiti i drugačiji jedni od drugog, ali to kod nas nije slučaj - rekle su ranije.

BONUS VIDEO: Hapšenje kod Skupštine Srbije

(Espreso.co.rs / 24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.