KAKVA SRAMOTA ZA HRVATSKU: Napadača na Srbina podržali VEROUČITELJ, STRANKA PRAVA, KATOLIČKI AKTIVISTA I NAVIJAČI!
Dobrivoje Arsić (70), Foto: SNV

UŽASNO

KAKVA SRAMOTA ZA HRVATSKU: Napadača na Srbina podržali VEROUČITELJ, STRANKA PRAVA, KATOLIČKI AKTIVISTA I NAVIJAČI!

Veroučitelj Miletić napisao je da su Škalamuru osudili "lešinrski mediji", a da nisu ni čuli drugu stranu i to šta se stvarno dogodilo

Objavljeno: 07:26h

Napadača na Srbina kod Rijeke, Matka Škalamera, osumnjičenog da je pretukao 70-godišnjeg Dobrivoja Arsića, uz uvrede na nacionalnoj osnovi, podržali su grupa navijača "Over Forty Crew" koja pripada riječkoj Armadi, katolički aktivist i veroučitelj iz Rijeke Marin Miletić kao i Hrvatska stranka prava.

Članovi Armade su čak zakazali protest podrške Škalamuri, u sredu u 19.30 ispred riječkog istražnog zatvora, gde se on trenutno nalazi nakon što mu je određeno 30 dana pritvora, prenosi Index.

Veroučitelj Miletić napisao je da su Škalamuru osudili "lešinrski mediji", a da nisu ni čuli drugu stranu i to šta se stvarno dogodilo.

Riječki HSP saopštio je da će učestvovati u protestima.

"Smatramo da je došlo vreme da se kaže dosta provokatorima koji koriste ćutanje hrvatskog državnog vođstva, uhvaćenog u zamku obavezanosti prema onima koji po svoje mišljenje odlaze četničkim vojvodama u Srbiju. Prepoznaje se isti rukopis u ovom događaju, kao i u nedavnim 'napadima na srpsku nejač' u okolici Knina i danas u Istri", saopštila je HSP.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.